Aflati in Phuket, Thailanda am optat pentru un tur clasic catre Phi Phi Islands, o capcana turistica, as spune, pe repede inainte. Dupa 1 ora si jumatate cu masine de parcurs de la cazare pana-n port, 1 ora de asteptare si inca pe atat de parcurs cu barca, am ajuns pe Phi Phi Don in acelasi timp cu alte barci pline de turisti si fix in momentul pranzului, platit, de altfel. Asa ca timpul nostru – efectiv – in care ne-am bucurat de plaja din Phi Phi a fost de 15 minute, cat sa filmam niste cadre si sa facem cateva poze. Nici vorba de explorat imprejurimile.

In schimb, insulele Khai ni s-au parut mult mai frumoase si aici am regasit, intr-adevar Thailanda aceea pe care ne doream atat de mult sa o vedem. Am inotat alaturi de pesti, ne-am bucurat de nisipul alb si apa turcoaz, alaturi de alte sute de turisti, e drept.
Daca alegeti tururi turistice, e bine a va informati dinainte si sa cereti toate detaliile la agentie. Noua ne-ar fi placut sa exploram mai mult Phi Phi Islands.

Urmariti-ne si pe:

Instagram:
Facebook:
Blog:

Hai Hui in doi 🙂

Facebook Comments

41 COMENTARII

  1. Sunteți geniali! Îmi place carisma voastră și felul în care prezentați locurile superbe pe care le vizitați. Țineți-o tot asa!

  2. Pentru a explora phi phi cel mai optim cred ca era sa stati in phi phi. Pentru tururi cu adevarat placute recomand Simba. Nu veti regreta

  3. Super, pe Phipi Don se merita sa mergi sa inoptezi, de acoli subt foarte multe tururi catre alte 4-5 insule… timp de o jumate de zi.

  4. Cat a costat un tur pe toate acele insule de pers.? Si in ce luna ati fost ? Intreb ptr.ca merg si eu in noiembrie 2019 in Phuket , mersi !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here