Crazy sau nu? Un monitor de 5000 de dolari, 6000 daca are un anume ecran si 7000 cu tot cu stand: Apple Pro Display XDR!

Review LG Ultrafine 5K aici:

Facebook Comments

39 COMENTARII

  1. 3000$ pentru upgrade ram la mc pro 2019…1000$ stand… marul stie sa vanda :)) hai cu algoritmul! buna treaba ca de obicei

    • @Andrei Cuna cum am spus..fiecare dupa portofelul lui..daca amortizezi investitia intr-un an sau doi e perfect. Nu s-ar face configuratiile daca nu s-ar vinde iar multi dintre noi doar admiram evolutia tehnologiei.Nu sunt fan Apple de cand am inceput sa-l urmaresc pe Louis Rossmann asa ca ..vb romaneasca straveche…pick your poison 😀

    • Papa Stone Serios?! Păi dacă-i așa, să le spun ăstora de pe la univeristățile de arte să renunțe la mizeriile făcute de Apple că știu youtuberii mai bine. Valabil și pentru profesioniști. Gen Tata Vlad (BUG Mafia).

  2. Pentru ca Apple e asimilat mai mult ca un consumer brand (fie el si premium) i-a facut pe oameni sa creada ca acel monitor este un monitor pe care te dai pe facebook sau te joci.

  3. Omule, este admirabil modul în care reușești să aduci informația din forma ei seacă, într-o formă (să-i zic așa) ”plastică” și să faci din date tehnice, chestii inteligibile chiar și pentru necunoscători.
    Cred că este rezultatul unui studiu îndelung, nu doar o capacitate nativă. Chapeau bas monsieur 🙂

  4. Eu cred că ai vrut să cumperi monitorul, iar soția a luat-o razna când a auzit cât costă. Așa că ai făcut clipul ca să o convingi pe dumneaei 🙂 (evident, glumesc) (or am I?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here