Trebuie să judecăm mai puțin. Trebuie să-i lăsăm pe alții să fie liberi. Să-i lăsăm să ia propriile decizii fără a încerca să le judecăm fiecare pas…Fără a vorbi fără a ști.

Trebuie să fim mai umili, mai respectuoși, mai mulți oameni buni. Lăsați ura deoparte, îndepărtați-o cât puteți, cât mai departe posibil. Nu mai creați nesiguranțe, temeri și dureri de cap pentru alții.

Încercați să ne punem în locul celuilalt și să nu ne zdrobim atât de mult între noi. Cu toții purtăm ceva în suflet, toți trecem printr-o luptă grea pe care cu siguranță puțini oameni o cunosc, sau nimeni.

Cu toții avem zile proaste, momente dificile și lucrurile ne afectează într-un fel sau altul. Mai mult, sau mai puțin. Cu toții suntem, la urma urmei, oameni.

De aceea încearcă și respectă, să nu generezi ură, să nu ataci cu prima ocazie. De a nu căuta întotdeauna răul, chiar și acolo unde nu există. De ce nu!

Nu toată lumea gândește ca tine, nu se comportă ca tine și nici nu face lucrurile pentru ceea ce crezi tu că le fac. Să fim pur și simplu mai umani. Măcar cât de puțin. Sunt sigur că va fi mai bine pentru noi toți. Sursa: Cu sufletul pe buze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here