Cu două ingrediente simple poți scade zaharul din sânge și grăsimile din ficat
Ficatul este unul dintre cele mai importante organe ale corpului nostru.
Acesta este unul dintre organele cele mai solicitate, el lucrează neîncetat pentru a detoxifica sângele, a produce bila necesară pentru digestia grăsimilor, a descompune hormonii și a stoca vitamine esentiale, minerale și fier.
Când grasimea ficatului reprezintă 5–10 % din greutatea acestuia, atunci esti diagnosticat cu o boală hepatică.
Steatoza hepatică sau cum se mai spune în popor ficat gras reprezintă o afecțiune a ficatului ce constă în încarcarea acestui organ cu grasime în exces și perturbarea funcțiilor sale.
Conţinutul acestui canal are un caracter informativ şi nu se substituie diagnosticărilor şi/sau recomandărilor medicale de specialitate.
Acest Canal nu este responsabili pentru administrarea neadecvată sau incorectă a produselor prezentate.
Se spune că informația înseamna putere. Atunci când se ajunge la boala, nu mă îndoiesc de faptul că cei care înteleg ce anume este în neregula cu ei, care stiu ce trebuie făcut pentru a- și veni în ajutor și au tăria de a face ei înșiși ceva în ceea ce îi privește au parcurs deja jumătate din drumul spre însănătoșire.
Vindecarea bazată pe remedii naturale, tratamente la domiciliu și măsuri privind stilul de viața este mult mai blandă și mai practică decât administrarea unor medicații drastice.
Cum vă puteți alina durerea fără medicamente? Ce alimente puteți mânca pentru a vă reduce colesterolul? Ce puteți lua ca să adormiți, dacă suferiți de insomnie?
La aceste întrebari și la multe altele Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă oferă răspunsuri complete, ușor de pus în practică și în care vă puteti încrede.
Simt o reala plăcere să impărtașim împreuna aceste informații, punând la dispoziția oricui aceste soliții, cele mai bune leacuri și sfaturi atunci unde și când este nevoie de ele.
Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă propune menținerea sănătății pe cale naturala, vă descoperă informații importante despre un stilul de viata sanatos, care vă sunt necesare pentru a vă menține în parametri sănătatea. Vă îndrumă cum să folosiți fără riscuri terapiile naturiste. (Fitoterapia, Naturoterapia, Aromaterapia, Masajul, Yoga, Presopunctura și Shiatsu, Homeopatia, Reflexologia)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here