Pagina de Facebook a televiziunii 6TV:
——————————————————————————–
Dacă vă plac emisiunile noastre, vă rugăm să dați și voi share pe Facebook. Așa ne puteți ajuta să avem mereu invitați cu renume și să abordăm cât mai multe subiecte.
——————————————————————————–
De asemenea, menționăm că este complet gratuit să vă abonați la canalul nostru. În felul acesta puteți afla mai repede când se postează emisiunile voastre preferate.
——————————————————————————–
Vă amintim că emisiunile pot fi urmărite și după ce se termină live-ul / premiera. Le găsiți pe toate pe canalul nostru.

Facebook Comments

20 COMENTARII

  1. Tot ce recomandă invitata dumneavoastra ajută cu adevărat un specialist valoros Cristina Maria Brai o recomand!

  2. Da respectele mele pace vouă. Personal eu îmi fac de unul singur. Magneto terapia si cristalo terapia. Dar referitor la cristale există un întreg procedeu de pregătire cit si de încărcare la soare. Si da sunt ele mult mai multe.

  3. Ador cristalele…! In special Moldavitul…,piatra/ tectita de care nu ma despart niciodata..fiind de citiva ani nelipsita din preajma mea..acesta avind o energie extra- terestra si proprietati speciale!! Va multumesc , Doamnelor Minunate…!💜🙏💜🙏

  4. Da doamnă vă raspund eu in această fractiune de secundă. Cristalele se folosesc numai intre orele nouă dimineata pina la ora doisprezece dimineață.

  5. Bună,v-am urmărit cu drag, vreau să cumpăr și eu o brățară cu cristale,de unde putem lua,am fost in magazine și sunt multe sintetice și nu am încredere de a cumpăra, mulțumesc!

  6. Multumim pentru informatii, considerând-o ca pe o „intro”- emisiune, asteptám cu drag un episod viitor! PS: Pe viitor, rugati cine dá cu aspiratorul sau bormasina… sá ia o pauzá, deranjeazà! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here