Comediantul Varză a venit în finala iUmor cu mai multe faze comice reale din Armată, trăite chiar de concurent. ”În seara aia am pupat-o. A fost o nebunie”, își începe Varză povestirea.
#iUmor #Antena1

➠ Abonează-te la canalul nostru:
Urmăreşte „iUmor” şi pe:
➠ TV Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00
➠ Site:
➠ Vezi ediții integrale, plus extra emisiune cu momentele pe care nu le vezi la TV, pe AntenaPlay:
➠ Facebook:
➠ Instagram:

YouTube network: Antena TV Group

Facebook Comments

49 COMENTARII

  1. Nuș cum dar am răs în continuare, îmi place la nebunie omul ăsta, parca ai vrea sa bei o bere cu el si sa stai sa ți povestească câte mai multe.. 😅😀🍺🍺✌🏼✌🏼✌🏼

  2. Vai, fix genul ăla de om pe care l-ai asculta cu orele și nu te-ai plictisi. Are darul de a povesti, îmi aduce aminte de bunică-miu care-mi spunea povești când eram mică la lumina focului când se lua curentul ❤️ genial! Tot respectul!

  3. „Pare ca a inventat dar in păcate da!” 😂😂 daca este reala cat de cat povestea, inseamna ca varza a avut o viata de povestit la nepoți 😂😂

  4. Chestii reale… nu mai faceti caterinca degeaba. Pe timpul lui Ceausescu am trait la scara blocului unde am copilarit astfel de scenarii. Seara cand se oprea lumina ne strangeam pe scara blocului si ne uitam pe revistele cu Rahan la lumanare , dupa ce ne plictiseam de Rahan un vecin , acum este politist , numele real Ene Marius , ca sa nu credeti ca inventez , facea astfel de scenarii de filme…pur si simplu inventa filme pe loc si ne povestea filmul ca la cinematograf…stateam ca la film si ascultam astfel de filme inventate seara de seara. :)))))))

  5. ” SUCCESUL nu este final ESECUL nu este total! Important este sa ai curaj sa te ridici și să mergi mai departe! ”
    Unul dintre cele mai bune sfaturi care ți-l poate da cineva ! BRAVO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here