RETETA SCRISA AICI:
Cum ar fi sa faceti clatite de post fara lapte si oua dar sa fie la fel de pufoase, de fragede si gustoase ca cele de dulce? Acum se poate. Reteta aceasta de clatite cu apa minerala (dar si cu un alt ingredient surpriza) este cel mai aproape de reteta clasica. Si nici nu se fac cauciuc a doua zi.

Facebook Comments

23 COMENTARII

  1. Fac clatite de fiecare dată în post , cam aceeași rețetă, nu pun suc de fructe …arată tare bine și ale tale 👍👍👍👍 poftă mare !

  2. Ne-au iesit niste clatite fragede si gustoase nevoie mare. Asai, nu se observa ca-s de post! multumim frumos de reteta.

  3. Fac și eu clătite de post, îmi plac atât de mult, le fac mereu, nu doar în zilele de post, căci sunt preferatele mele. Folosesc doar făină integrală, apă minerală și puțin ulei de măsline. Pentru varianta dulce adaug nițel zahăr integral de trestie și praf de cacao ori suc de zmeură, sfeclă roșie ori suc de coacăză neagră… în dependență de ce culoare vreau să capăt. Pentru varianta sărată – praf de curcuma și piper negru măcinat. Foile nespus de subțirele, fără găurele, așa îmi plac mie. Când muști din ele, am impresia că foșnesc, la cât sunt de delicate…

  4. Oauu! de cand caut o reteta vegana pt clatite!! Mi-au placut foarte mult explicatiile tale bio-chimice si vocea ta e foarte placuta si calda. Mie clatitele imi plac cu dulceata de capsuni! Succes pe mai departe!

  5. 𝒶𝓂 𝒾𝓃𝒸ℯ𝓇𝒸𝒶𝓉 𝒶𝒸ℯ𝓈𝓉ℯ 𝒸𝓁𝒶𝓉𝒾𝓉ℯ 𝓈𝓊𝓃𝓉 𝒻ℴ𝒶𝓇𝓉ℯ 𝒷𝓊𝓃ℯ ,𝓁ℯ 𝒶𝒹ℴ𝓇

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here