CIUPERCILE- O Farmacie sub Pălărie
De ce ar trebui să ne placă ciupercile, fie ele culese de noi, fie cumpărate de la supermarket? Pentru că sînt extrem de gustoase, hrănitoare, nu îngraşă şi aduc un aport substanţial de minerale. Pe lîngă faptul că sînt un aliment delicios, ciupercile sînt folosite din cele mai vechi timpuri şi ca leac pentru diferite afecţiuni şi menţinerea sănătăţii generale. În faţa cercetătorilor, ciupercile continuă şi azi să-şi dezvăluie secretele care le conferă o nepreţuită calitate curativă.
Vindecarea bazată pe remedii naturiste, tratamente la domiciliu și măsuri privind stilul de viața este mult mai blandă și mai practică decât administrarea unor medicații drastice.
Se spune că informația înseamna putere. Atunci când se ajunge la boala, nu mă îndoiesc de faptul că cei care înteleg ce anume este în neregula cu ei, care stiu ce trebuie făcut pentru a le veni în ajutor și au tăria de a face ei înșiși ceva în ceea ce îi priveste au parcurs deja jumătate din drumul spre însănătosire.
Cum vă puteți alina durerea fără medicamente? Ce alimente puteți mânca pentru a vă reduce colesterolul? Ce puteți lua ca să adormiți, dacă suferiți de insomnie?
La aceste intrebari și la multe altele Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă oferă răspunsuri complete, usor de pus în practică și în care vă puteti încrede.
Simt o reala plăcere să impărtasim împreuna aceste informații, punând la dispoziția oricui aceste informații, punând la dispoziția oricui cele mai bune leacuri si sfaturi acolo unde și când este nevoie de ele.
Leacuri&Sfaturi Despre Sănătate vă propune menținerea sănătății pe cale naturistă, vă descoperă informații importante despre tipul de dieta, stilul de viata și mediul de acasă, care vă sunt necesare pentru a vă menține în parametri sănătatea. Vă îndruma cum să folosiți fără riscuri terapiile naturiste.( Aromaterapia, Masajul, Fitoterapia, Naturoterapia, Yoga, Presopunctura și Shiatsu, Homeopatia, Reflexologia)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here