Cine ești tu cu adevărat nu este cel pe care-l vezi în oglindă. Ce vezi tu în oglindă este corpul tău fizic, dar nu e cine ești tu cu adevărat. Cine ești tu cu adevărat nu poate fi văzut în oglindă, pentru că este imaterial.

Corpul tău fizic este doar casa în care locuiește cel care ești tu cu adevărat.Ca atare, este spre binele tău să te cunoști pe tine însuți înainte de a te concentra pe a lega relații strânse cu alții.

De asemenea, e spre binele tău să nu te irosești în încercarea de a forma relații cu oameni care sunt superficiali, care văd doar ceea ce se vede cu ochiul liber, care percep doar aparențele, fiindcă nu sunt capabili sau nu sunt interesați să se uite în profunzime.

Și vreau să mă înțelegeți bine: eu nu vă spun să nu dați nicio atenție relațiilor cu alții, ci vă spun să începeți prin a vă cunoaște pe voi înșivă și a avea o conexiune profundă cu voi înșivă.

Problema celor mai mulți oameni, motivul pentru care viața lor le aduce iar și iar experiențe neplăcute, este acela că ei au traume interioare de care nu sunt conștienți și care le afectează viața.

Cei mai mulți oameni nu înțeleg că ei înșiși sunt motivul pentru care viața lor arată așa cum arată, că ceva din interiorul lor face ca viața lor să arate așa cum arată.

Ei n-au intrat niciodată în interiorul lor ca să vadă ce traume sunt acolo și să se ocupe de acestea, să le vindece. Ei trăiesc având o înțelegere superficială a lumii, având niște valori și niște interese superficiale. Ei se concentrează pe exterior, în loc să se concentreze pe exterior. Când decizi să te uiți în interior nu-ți va place ce vezi acolo, însă este necesar să te uiți la acele lucruri, să le recunoști ca fiind ale tale și să te confrunți cu ele. Altfel nu te poți vindeca.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here