PREȚURI INCREDIBIL DE MICI! NU ACCESA ACEST LINK DACĂ VREI PREȚURI MARI!

Sadhguru îndrumă un căutător care dorește să afle cine sau ce anume ne hotărăște destinul, în mod fundamental. Mai degrabă decât să ofere un răspuns direct, Sadhguru ne îndeamnă să căutăm și să descoperim viața așa cum este ea, în loc să reducem totul la un set de convingeri.

************************************************
Yoghin, mistic și vizionar, Sadhguru este un maestru spiritual deosebit. Un amestec captivant de profunzime și pragmatism, viața și munca sa servesc drept memento că yoga este o știință contemporană, de relevanță vitală timpurilor noastre.

Abonați-vă Canalului nostru aici:

Pagina de Facebook Sadhguru în Limba Română:

Abonați-vă Canalului Oficial YouTube Sadhguru în Limba Engleză pentru Mai Multe Videoclipuri:

Descarcă Aplicația Sadhguru:

Site-ul Oficial Sadhguru:

Conectați-vă cu Sadhguru pe Social Media:

Yoga & Meditație Online Ghidată Oferită de Sadhguru:

10 COMENTARII

  1. Bravo… materialism marxist… poate in urmatorul video sa ne dea o lectie leninista, ca ii duc dorul…! De fapt s, ar putea ca toti romanii sa aiba nevoie, ca poate nu le, au ajuns saptezeci de ani de comunism !?

    • Nu vă supărați dar nu vă ințeleg comentariul.Puteți fi mai explicită.Nu o spun din răutate si nici din vreo convingere religioasa, nu țin partea nimănui ,vreau doar să ințeleg lumea asta cât se poate de obiectiv.Mulțumesc!

    • ,, eu am dreptate, tu greșești,, . Iisus a fost botezat la vârsta de 32 de ani. Câți din tinerii de azi s-ar boteza la vârsta de 32 de ani? De mici copii suntem învățați să trăim în frică. Nu face lucrul ăla că te vede îngerașul, nu face lucrul ăla că te vede D-zeu, etc. În primul rând, dc D-zeu m-a adus aici, m-a adus că să trăiesc și nu m-a adus ca să,, nu face ce face popa, fă ce zice popa,,. Alaltăieri, 07.08.2021, am fost într-un cimitir în Brăila. După ce am văzut morminte pline de gunoaie, i-am spus soției mele, dacă mor înaintea ei vreau să fiu incinerat . Lipsă de respect pentru morți . Nu cred că D-zeu este de acord să te închini la niște oase de mort și să le pupi. Inchiziția omora oameni nevinovați. Războaie sfinte, creștini, musulmani. Datorită acestui om am renunțat la religie. D-zeul asta are cam multe case, mașini, nu mai spun de bani. Biserica creștină ortodoxă greacă a cumpărat City Insureance, iar la întrebarea unui reporter cu privire la acest fapt, un popă a răspuns că D-zeu nu le-a interzis să fie bogați. Așa că, tu poți să crezi în ce vrei, nu mă deranjează, dar și ceilalți sunt liberi să creadă în ce vor.

    • @Ediscobaru Vasile eu va pot explica cu placere comentariul meu, dar as dori sa, mi spuneti inainte, ce ati inteles din acest video !?

  2. Nu mai ascultați de rătăciții aceștia! Sunt slujitori ai satanei! Singurul Dumnezeu Adevărat și Singura Înțelepciune o găsiți în singura Biserică a lui Hristos (Ortodoxă). Nu vă mai amăgiți cu acești înțelepți falși!

  3. Oare de ce tot timpul, noi rom ne credem buricul pamantului? Unii se plb in Univers, noi prin praf si noroaie!!

Comments are closed.