Este o altă zi frumoasă astăzi. Sunt în acest frumos paradis. Îmi place fundalul pe care îl am. Este atât de frumos aici…peste tot păsări, peste tot fluturi plutind în jurul meu.

Sunt într-o bună dispoziție acum și tu trebuie să fii la fel.

Cineva mi-a trimis un mesaj și mi-a adresat o întrebare extraordinară: „Cum îți poți aminti cine ești cu adevărat?”.

Răspunsul meu este următorul: tu ești o ființă spirituală care are o experiența umană. Ești o ființă multidimensională având o experiență umană.

Trebuie ca tu să știi că totul este o iluzie. Nu trebuie să ai încredere în mass-mediapentru că trebuie să ieși afară în Natură….nimeni nu ar trebuie să aibă timp de pierdut în fața iluziei…numită televizor.

Cine ești tu cu adevărat? Tu ești ești un gânditor liber, un spirit liber și nimeni nu te poate ține cu forța în fața iluziei numită televizor.

Toți trebuie să ne amintim cine suntem cu adevărat….Trebuie să începi să renunți la așteptările societății.

Nu trebuie să mai trăiești în realitatea altcuiva, această realitate falsă creată de mass-media. Tu trebuie să-ți amintești cine ești cu adevărat…căci ești literalmente praf din stele.

Trebuie să începi să-ți amintești că suntem cu toții conectați la cel mai profund nivel.

Mulți oameni din acest Matrix trăiesc în separare. Separarea aceasta este dată de religie, de rasă, naționalitate. Nu ne dăm seama că de fapt suntem cu toții conectați și această separare este cea mai mare iluzie vreodată creată.

Trebuie să-ți amintești că spiritul tău nu moare niciodată.

Suntem aici în această călătorie numită Viață pentru un moment scurt în timp și prin urmare, trebuie să profităm la maxim de acest aspect.

Trebuie să-ți reamintești că toată lumea este conectată și noi toți suntem parte a aceleiași energii.

Unde o să mergi pe acest Pământ o să observi că ființele umane din întreaga lume trăiesc aceleași emoții ca și tine, trăiesc aceeași durere ca și tine, aceeași bucurie, fericire…Trebuie să-ți reamintești că ești aici pentru a experimenta frumusețea vieții și a nu privi la un televizor care te îngrozește cu știri despre pandemii și războaie.

Trebuie să-ți amintești că ești aici pentru a-ți găsi pacea și a trăi în dragoste și să lași dragostea să te călăuzească și să încetezi să te mai temi.

Trebuie să-ți reamintești să începi să apreciezi lucrurile mici din această călătorie numită viață. Trebuie să începi să apreciezi și un fir de iarbă, pentru că un fir de iarbă reprezintă un miracol al naturii.

Majoritatea oamenilor din acest Matrix dorm, fără să realizeze că ei de fapt trăiesc într-o mare iluzie. Aici pe această Planetă toate regulile sunt create de către om dar câți dintre oameni realizează că există o ordine universală și aceasta este adevărata lege.

Atât de mulți oameni din acest Matrix sunt întotdeauna prinși în lumea exterioară fără să cunoască că trebuie căutat mereu înăuntru lor căci răspunsurile se află întotdeauna în interiorul tău.

Trebuie să-ți reamintești să-ți recapeți încrederea în tine. Tu ești o ființă suverană și tu trebuie să îți dai seama de puterea ta, să îți cunoști puterea.

Trebuie să îți reamintești că tu ești cu adevărat o ființă unică și să începi să trăiești în adevărata ta autenticitate. Se spune că este mai bine să fii singur decât să urmărești un mulțime care merge în direcția greșită. Caută-ți adevărata direcție și nu mai însoți mulțimea care merge în direcția greșită.

Trebuie să-ți reamintești mereu să fii în căutarea adevărului. Când toți ceilalți de pe planetă doar urmează orbește ceea ce li se spune tu trebuie să spui: Eu voi alege să stau în adevărul meu, voi alege să mă încred în puterea mea.

Trebuie să-ți reamintești să înveți să îți asculți inima mai mult decât îți asculți ego-ul.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here