Christopher Reeve

Cine oare nu a auzit de Christopher Reeve, actorul care a intrepretat Superman în 1978?

Ca tanar actor, Christopher Reeve, indica a fi perfect pentru interpretarea eroului Superman, fiind inalt, atragator si avand si ochii albastri. Cu o constitutie slaba, el a trebuit sa treaca printr-un program de alimentatie si pregatire fizica speciala.

Momentul fatal pentru Christopher si pentru publicul care il indragea, s-a produs in anul 1995, cand el participand la o competitie de calarie, a suferit un accident care i-a produs serioase leziuni la maduva spinarii.

Cazand de pe cal, faimosul actor a ramas paralizat dar nu a incetat sa spere ca intr-o zi isi va putea tine familia in brate.

Insufletit de speranta, Christopher Reeve a demarat „Fundatia Reeve”, o fundatie destinata sa-i ajute pe cei care traiesc cu diferite forme de paralizie si finantarea de cercetarii stintifice inovatoare in domeniu.

Aici avem 13 Citate ale lui Christopher Reeve care iti vor intari speranta.

„Cred că un erou este un om obișnuit care găsește puterea de a persevera și de a suporta în ciuda obstacolelor copleșitoare.”

Christopher Reeve Speranta

„Atât de multe dintre visele noastre, la început, par imposibile, apoi ele par improbabile, iar  atunci când chemăm voința, devin în curând inevitabile.”

„Sincronizarea este foarte importanta: cuvintele pot avea doar un efect pozitiv asupra celorlalți dacă și când sunt gata să asculte.”

„Ceea ce fac eu este bazat pe puterile pe care le avem în interiorul nostru; capacitatea de a îndura; capacitatea de a iubi, de a continua, de a face tot ce este mai bun din ceea ce avem – și nu trebuie să fii un „Superman” ca sa o faci.”

„Dacă pot să râd, pot să trăiesc.

Christopher_Reeve Daca Pot Sa Rad

„Când avem speranță, descoperim puteri în noi înșine pe care nu le-am cunoscut niciodată – puterea de a face sacrificii, de a îndura, de a vindeca și de a iubi. Odată ce alegem speranța, totul este posibil.”

„Succesul constă în găsirea satisfacției de a oferi puțin mai mult decât iei.”

„Ori alegeți să rămâneți în capătul superficial al piscinei sau ieșiți în ocean.”

„Toți avem mai multe abilități și resurse interne decât știm. Sfatul meu este că nu trebuie să vă rupeți gâtul pentru a afla despre ele.”

Christopher Reeve Fotografie

„Un erou este o persoană obișnuită care face lucrurile într-un mod extraordinar.”

„Un erou este cineva care, în ciuda slăbiciunii, îndoielii sau necunoscund întotdeauna răspunsurile, merge oricum înainte și învinge oricum.”

„Ceea ce face că Supermanul să fie un erou nu este că are putere, ci că are înțelepciunea și maturitatea de a folosi puterea cu înțelepciune.

„Cu adevărat, simt că, dacă înțelegeți și stabiliți obiective fără reglementări și limitările pe care ceilalți vi le impun, atunci nimic nu este imposibil.”

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here