În orice relație sănătoasă trebuie să existe încredere și onestitate. Ambii parteneri ar trebui să împărtășească ceea ce se întâmplă în viața lor și ceea ce s-a întâmplat în trecut.

Dar există unele lucruri care, dimpotrivă, pot submina relația sau pot incomoda partenerul. De aceea, este recomandabil să nu-i spui femeii unele informații, chiar dacă ea te roagă sau îți cere asta.

1. Să-i arăți fotografiile fostei partenere. 

Femeile sunt curioase din fire și vor să afle totul despre trecutul bărbatului lor: câte partenere a avut, cât timp s-au întâlnit, vrea să vadă fotografiile lor etc.

Dar atunci când bărbatul îi spune totul și îi arată aceste fotografii, femeia dintr-un anumit motiv se supără. În mintea ei imediat apar întrebările: ”De ce nu șterge imaginile? O mai iubește și își amintește de ea?”

Deci, pentru a nu-i demonstra mai târziu că nu-ți mai iubești fosta parteneră, este mai bine să nu-i arăți aceste fotografii. Pretinde că le-ai șters.

2. Să-i arăți că ești slab și depresiv. 

Statisticile arată că bărbații suferă de depresie mai des decât femeile. În societatea noastră dacă femeia este deprimată nimeni nu o va condamna, iar despre bărbat se va spune că este slab.

Ce ar trebui să faci în acest caz? În cazul depresiei partenera te poate sprijini sau îți poate oferi sfaturi doar la etapa inițială. Dacă depresia durează mult timp, atunci este mai bine să ceri ajutorul unui specialist.

După cum arată practica, atunci când femeia își vede bărbatul slab, el nu mai este atrăgător pentru ea. Tuturor femeilor le plac bărbații puternici, de la cei „slabi” pleacă. De aceea, încearcă să nu-ți arăți părțile slabe.

3. Să-i arăți că ești dependent de ea. 

Femeile întotdeauna sunt atrase de bărbații puternici, care nu vor depinde niciodată de femeie, care pot face față singuri tuturor problemelor.

Se întâmplă un paradox, dar atât timp cât nu-ți arăți dependența față de ea, femeia va dori să fie alături de tine. În această relație tu vei fi liderul și ea nu te va putea manipula.

De îndată ce arăți că ești dependent și ai nevoie de ea, femeia va înceta să te respecte, să te aprecieze. Te va manipula și te va ține sub pantof. Dar în același timp își va dori alături un bărbat puternic. Ea chiar se poate uita la alți bărbați. Un paradox, dar în viață exact asta se întâmplă. Nu-ți arăta dependența față de ea!

4. Ține în secret parolele rețelelor sociale.  

Foarte des, femeile își doresc să cunoască aceste parole, explicând că: „Nu trebuie să ai secrete față de mine, ori ascunzi ceva?” Într-o relație sănătoasă fiecare partener are nevoie de spațiu personal, în care nici femeia iubită nu ar trebui să intre.

Încrederea – este esențială. Chiar dacă nu ai nimic de ascuns, femeia cu siguranță va găsi ceva care să provoca o ceartă. Motivul poate fi chiar și un emoticon pe care l-ai trimis din politețe colegei de lucru. Sursa:relatii.net

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here