Cere Mult, Crede Că Tu Meriți Mult Și Tu Vei Atrage Ce Este Mai Bun

Universul te va servi cu tot ce vei cere și vei crede că meriți.

Cere Mult, Crede Că Tu Meriți Mult Și Tu Vei Atrage Ce Este Mai Bun – Video Motivational. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com; Music Info: Cinematic Inspiring – AShamaluevMusic Music Link: https://www.ashamaluevmusic.com

Cere Mult, Crede Că Tu Meriți Mult Și Tu Vei Atrage Ce Este Mai Bun – Urmarește GRATUIT pe Youtube:

Transcrierea Video-ului – Cere Mult, Crede Că Tu Meriți Mult Și Tu Vei Atrage Ce Este Mai Bun(Motivațional)

Dacă aștepți puțin de la viața ta, cu siguranță că vei obține puțin.

Dacă faci și acționezi precum majoritatea oamenilor, vei avea ceea ce majoritatea obțin, care de obicei nu este prea mult.

Dacă urmezi tristețea și lipsurile, vei obține…GHICI CE?! Desigur, tristețe și lipsuri!

Altfel, dacă tu te aștepți la lucruri mari pentru viața ta și ești dispus să te angajezi pe această cale…desigur tu ai putea într-un final să obții lucrurile mari pentru viața ta.

Nu mă refer numai la lucruri materiale…ci la o viață mai împlinită. O viață spirituală împlinită. Mai multă sănătate, mai multă fericire, mai mult timp, mai multă pace, relații mai bune.

Tu meriți mai mult decât limitări și lipsuri. Tu meriți mai mult decât „suficient”. Nu numai că meriți, dar tu ești capabil să obții mult mai mult de la viață.

Dar pentru acest lucru este necesar un comutator mental. Să comuti atenția de la lipsă la ABUNDENTĂ. De la credința că nu meriți, la CREDINȚA că meriți! De la atenția acordată celor din jurul tău, care poate nu au realizat enorm de multe, la cei care au ales să vadă lucruri minunate și să realizeze fapte notabile.

Dacă vei cere mai mult, tu vei primi mai mult. Dacă muncești mult și inteligent, tu vei obține mai mult. Dacă tu continui și persiști în bine, vei fi răsplătit. Dacă tu crezi în bine, cu toată inima ta, atunci binele va fi rezultatul credinței tale.

Căci viața va plăti orice preț tu vei cere și orice preț tu vei CREDE că meriți.

Cerând mai mult și dorind mai mult, nu înseamnă lăcomie sau egoism. Este exact CONTRARIUL.

Adresează-ți întrebarea: „ce fel de exemplu ești pentru cei din jurul tău și celor dragi ție, dacă ei te vor observa că te lupți, că nu ești în stare să plătești facturile, că nu este suficient pentru îngrijirea sănătății sau pentru o educație valoroasă…nimic mai mult pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie?” Nu cred că este un exemplu extrăordinar.

Există mai mult decât suficientă abundență în această lume, iar tu având o părticică din această ABUNDENȚĂ, acest lucru va fi o precum o binecuvântare și pentru cei de lângă tine, nu o formă de egoism. Obținând mai mult pentru A AJUTA MAI MULT! Este un exemplu puternic pentru cei din jurul tău.

Cere miracole în viața ta. Cere sănătate în viața ta. Cere Bunăstare și Abundență. Cere bucurie, prieteni adevărați, pace și toate lucrurile pe care ți le dorești – Cere Universului și CREDE în acest lucru!

Când tu CREZI că meriți un lucru pozitiv și ești dispus să lucrezi pentru obținerea lui, Universul îți va sluji!

CERE imposibilul! CREDE că este posibil! Și acesta va deveni realitatea ta.

Cere lucruri care nu au fost niciodată! CREDE că acestea vor fi…și ele vor fi!

Nu faci nimănui nici un favor, „cerând” puțin și „așteptând” puțin, luptându-te prin viață și proiectandu-ți gândirea limitată asupra altora.

PĂȘEȘTE ÎN NOILE TALE STANDARDE! PĂȘEȘTE ÎN NOILE TALE CREDINȚE PUTERNICE! PĂȘEȘTE ÎN NOUL TĂU MOD DE GÂNDIRE!

Cere Mult, Crede Că Tu Meriți Mult Și Tu Vei Atrage Ce Este Mai Bun foto

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here