Horoscop. Afla care sunt cele mai norocoase semne zodiacale in a doua jumatate a lunii noiembrie. Astrele tin cu ele.

Te numeri printre ele? Ele sunt zodiile pe care Universul le va proteja în următoarele două săptămâni. Lucruri minunate urmează să li se întâmple.

Horoscop Taur

Lucruri minunate ți se întâmplă pe plan profesional

Ești într-o perioadă incredibilă în ceea ce privește viața profesională. Ai reușit să îți transformi pasiunile în adevărate afaceri profitabile și toată lumea este impresionată de modul în care reușești să îți dezvolți aceste hobby-uri, să îți extinzi orizonturile și să crești de la o zi la alta. În aceste două săptămâni este posibil să apară câteva oportunități minunate de care ar fi bine să profiți.

Mare atenție, totuși, la modul în care îți planifici timpul. Chiar dacă faci ce îți place, nu te concentra doar asupra acestui capitol al vieții tale. Planul personal poate avea de suferit dacă nu găseșți un echilibru astfel încât să nu ignori oamenii dragi din viața ta.

Cuvintele cheie pentru tine: încredere, dezvoltare, curaj.

Zilele norocoase: 18, 24, 28.

Sfatul Universului pentru tine: Filtrează oportunitățile apărute și profită doar de cele care îți vor aduce cele mai bune rezultate.

Mantra după care să îți ghidezi sufletul în următoarele două săptămâni: Am încredere în mine. În sfârșit sunt acolo unde îmi doresc să fiu. Lupt în continuare pentru ceea ce îmi doresc.

Horoscop Rac

Transformări incredibile în viața personală

Alegi să iei o pauză de la viața profesională și să te concentrezi asupra planului personal. Simți că în ultima perioadă ai tot amânat să privești în sufletul tău, să te asculți, să îți dai seama cine ești și de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

În ultimele două săptămâni ale lunii noiembrie reușeșți să construiești cea mai frumoasă relație cu tine însăți. Petreci mult timp singură, te redescoperi și înțelegi ce îți face sufletul să zâmbească. Schimbările pe care le faci acum te vor ajută să ajungi pe drumul potrivit în viață și, în sfârșit, să ajuți soarele să strălucească mai puternic ca niciodată pe drumul tău.

Cuvintele cheie pentru tine: iubire de sine, pasiuni, redescoperire.

Zilele norocoase: 20, 27, 30.

Sfatul Universului pentru tine: Nu-ți fie teamă de ce spun oamenii din jurul tău, fă alegerile pe care le consideri potrivite pentru tine.

Mantra după care să îți ghidezi sufletul în următoarele două săptămâni: Învăț cine sunt. Nu îmi mai este teamă să renunț la măști și să mă redescopăr. Lupt pentru a îmi da seama care este scopul meu în viață.

Horoscop Scorpion

Vești frumoase pe plan sentimental

Astrele sunt foarte darnice cu tine în ceea ce privește viața sentimentală. În cazul în care ești deja într-o relație, în această perioadă este posibil ca partenerul de cuplu să te surprindă cu o propunere minunată. El își dorește să facă pasul cel mare și să treacă la următorul nivel în viața voastră. Întrebarea este: tu ești pregătită pentru asta?

Dacă ești singură, acest lucru se poate schimbă foarte ușor în următoarea perioadă. Totul ține, însă, doar de tine. Ai ocazia să întâlnești mai multe persoane interesante cu care poți lega relații serioase, de lungă durată. Important este să fii tu însăți, să nu te ascunzi în spatele măștilor și, cel mai important, să știi ce îți dorești de la o relație de cuplu.

Cuvintele cheie pentru tine: iubire, sinceritate, vulnerabilitate.

Zilele norocoase: 18, 23, 26.

Sfatul Universului pentru tine: Iubește cu tot sufletul. Iubește fără teamă. Aceste două săptămâni pot fi magice pentru tine.
Mantra după care să îți ghidezi sufletul în următoarele două săptămâni: Îmi ascult inima și fac alegerile pe care le consider potrivite pentru mine. Nu mă mai las influențată de nimeni. Sursa:kudika.ro