►ABONEAZǍ-TE LA ACEST CANAL DACǍ ŢI-A PLǍCUT ACEST VIDEO,APASĂ BUTONUL DE LIKE,LASĂ UN COMENTARIU ȘI DISTRIBUIE PRIETENILOR TĂI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE.MERCI!!!!
====================================
►Music Credit:
● SUBSCRIBE TO CHANNEL● ​
►Get this music: …​
►Download from Patreon:

#motivatie #dezvoltarepersonala

Facebook Comments

22 COMENTARII

  1. Apasӑ butonul de LIKE sau DISLIKE – dacӑ ți-a plӑcut sau nu acest video.Scrie un COMENTARIU sau mai multe – cu cât mai multӑ activitate cu atât Youtube-ul va RECOMANDA mai mult conținutul acestui canal.Și nu ȋn ultimul rând DISTRIBUIE acest video şi prietenilor tӑi de pe rețelele de socializare .MULŢUMESC!!!!

    • Multumesc cu recunostiinta !Ascult in fiecare zi cel putin un material de pe acest canal si imi mentin motivatia sus!

  2. Minunate invataturii si sfaturii , va multumesc tare frumos si chiar sunt bine venite toate aceste explicatii , si invataturi chiar minunate .

  3. Până la urmă nu stiim nimic,învață și iarăși învață ,tocește la infinit! De regulă persoanele cu succes in afaceri nu au viață personală , plătesc prețul pentru acest păcat ,banul! Am prieteni care au trecut de la stadiul de simplu cetățean la nivelul in care nu mai au prieteni,văd totul confuz ,și super-micutz!

  4. Esti cel mai bun profesor ! Aceste legi nescrise ar trebui intiparite in memorie din copilarie,orice parinte ar trebui sa le cunoasca ! Multumesc din inima !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here