►ABONEAZǍ-TE LA ACEST CANAL DACǍ ŢI-A PLǍCUT ACEST VIDEO,APASĂ BUTONUL DE LIKE,LASĂ UN COMENTARIU ȘI DISTRIBUIE PRIETENILOR TĂI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE.MERCI!!!!
————————————————–
“Nu vӑ temeți de eşec atât de mult ȋncât refuzați sӑ ȋncercați lucruri noi.Cel mai trist rezumat al unei vieți este:aş fi putut, aş fi vrut şi ar fi trebuit.” – Louis E. Boone

#motivatie #succes

Facebook Comments

20 COMENTARII

  1. Apasӑ butonul de LIKE sau DISLIKE – dacӑ ți-a plӑcut sau nu acest video.Scrie un COMENTARIU sau mai multe – cu cât mai multӑ activitate cu atât Youtube-ul va RECOMANDA mai mult conținutul acestui canal.Și nu ȋn ultimul rând DISTRIBUIE acest video şi prietenilor tӑi de pe rețelele de socializare .MULŢUMESC!!!!

  2. Parcă simt toată atmosfera ,experiența,cu tot respectul acest video chiar este motivațional 💯🙏🙏✌️

  3. Sunt ,MEDIC specialist cu doctorat absolvit în Germania, am renunțat la jumătatea anului trecut…am luat o pauză de la muncă am pus pauză, trebuie să imi revin din starea de urgență în care am fost timp de 5 ani..După această perioadă voi reveni cu siguranță..

  4. Sunt multe și de foarte multu ani.Astept minunea de a primi cea ce Dumnezeu im va arată ca mii se va cuvine după munca grea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here