—————————————————————————————-
Abonati-va la canalul nostru Youtube:
Pagina noastra de Facebook:
CONTACT: arborelevietii.co@gmail.com
Daca doriti sa sustineti acest canal:

Probabil ca v-ati intreabat care este cel mai bun ulei pentru prajit?In Romania cel mai folosit ulei, este uleiul de floarea soarelui, deoarece este relativ ieftin si bun la gust.Dar nu este si sanatos.De ce? Pentru ca acesta creeaza inflamatie in corp ,datorita raportului dintre omega 6 si omega 3,care este mult prea mare.Acest lucru dauneaza sanatatii deoarece ,datorita continutului mare de omega 6,uleiul de floarea soarelui la temperaturi inalte elibereaza substante cancerigene precum acrilamida.Pe langa acest fapt,uleiul rafinat de floarea soarelui este tinut pe rafturile din magazin in sticle de plastic trasparente ,la lumina, ceea ce face ca uleiul sa fie deja denaturat si oxidat inca de la achizitionare.Cele mai bune uleiuri pentru prajit sunt cele care au un punct de fum mare, iar in acest videoclip vom analiza uleiurile si din acest punct de verdere.Ce este punctul de fum?Punctul de ardere sau de fum, este de fapt temperatura la care uleiul incepe sa produca substante cancerigene si sa genereze radicali liberi.Deci daca doriti sa folositi uleiul la prajit, va recomand sa folositi uleiuri care nu-si modifica forma si rezista la temperaturi inalte.
Iata deci care sunt cele mai bune uleiuri pentru prajit:

Declinarea Responsabilităţii:
Toate informaţiile furnizate pe canalul Arborele vietii, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest canal nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii. Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.
Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here