►ABONEAZǍ-TE LA ACEST CANAL DACǍ ŢI-A PLǍCUT ACEST VIDEO,APASĂ BUTONUL DE LIKE,LASĂ UN COMENTARIU ȘI DISTRIBUIE PRIETENILOR TĂI PE REȚELELE DE SOCIALIZARE.MERCI!!!!
==================================
AMIRALUL FORŢELOR MILITARE MARINE ALE STATELOR UNITE ALE AMERICII – WILLIAM McRAVEN.Discurs care a impresionat ȋntreaga lume!!
===================================
Music Credit:
● SUBSCRIBE TO CHANNEL●
►Get this music:
►Download from Patreon:

Facebook Comments

18 COMENTARII

  1. Apasӑ butonul de LIKE sau DISLIKE – dacӑ ți-a plӑcut sau nu acest video.Scrie un COMENTARIU sau mai multe – cu cât mai multӑ activitate cu atât Youtube-ul va RECOMANDA mai mult conținutul acestui canal.Și nu ȋn ultimul rând DISTRIBUIE acest video şi prietenilor tӑi de pe rețelele de socializare .MULŢUMESC!!!!

  2. Multumesc ptr asa ancurajari unice esti omule deosebit esti binecuvantata si dumnezeu sa te tine multi Ani an viata Amin 🙏❤️🙋🏼‍♀️

  3. Partial discursul nu este rau dar nu-mi place deloc semnul care il face cu mana ,iar legatura cu discursul cu mike tyson nu mi-a placut deoarece a vorbit jignitor fata de religia celor mai multi de pe canal ,deci fara suparare dar nu mi-se pare prea potrivit sa fi incluse aici mai ales ca ai pus si un video despre credinta Crestină .

    • Care este jignirea adusa de Mike Tyson crestinilor?
      A spus ca majoritatea celor care se numesc crestini,merg duminica de duminica la biserica il slavesc pe Hristos..dar la a doua venire a Sa vor fi in prima linie pentru a-l trada? Acest lucru este o jignire? Si eu sunt crestin.. si sunt de aceeasi parere cu el…sunt multi crestini,doar cu numele..faptele lor demonstreaza acest lucru.Tu stii..cati asa zisi crestini(farisei) au intrat pe canalul asta si si-au lasat toata murdaria aici..incepeau comentariul cu Dumnezeu si il terminau cu o jignire…Video-ul cu Versetele Biblice este exact un mesaj pentru cei care se numesc crestini dar uita sau nici nu cunosc ce spune Biblia.Uita ca,principalul mesaj pe care ni-l transmite Biblia este..sa fim buni..unii cu altii.Acest canal nu are scopul.. de a aborda teme religioase..dar de cate ori voi considera de cuviinta,voi posta cate un clip de trezire..pentru cei care sunt crestini doar cu numele…si uita ce spune cartea de capatai a fiecarui crestin.Multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here