🔥 Susțineți noul proiect Top 10 România cu un subscribe! 😍
👉 Link aici –
PS: Ultima promovare, gata… nu vă mai spamăm, hahaha!

Nu uitați să vă abonați în cazul în care vă place ceea ce facem!

Instagram:
Ocazional mai postăm articole pe:

Îți place acest gen de conținut?
👍 Dă-ne un like (ajută mai mult decât crezi)
💬 Ai întrebări? Scrie-ne în comentarii!

Dacă dorești să ne ajuți:

Pentru întrebări / for inquiries:
✉️ – cesarintampladaca@gmail.com

Facebook Comments

31 COMENTARII

 1. România merită la fel ! Dacă am avea așa ceva , ne-ar fii frică să facem crime ,furt violuri ,pedofilie !

  • Această închisoare este ,, Pensiune ” comparativ cu PNT- urile RO . Imagineazăți o cameră cu paturi suprapuse pe 4 nivele cu o capacitate de 80 de paturi în care se ,, relaxează ” 121 de persoane, din care 109 țigani !!! În acea cameră doar 6 persoane știau să scrie șî să citească ,

  • @Viorel Viorel daca ar fi si la noi lege cu pedeapsa pe viata sau chiar moarte ..jumatate de infractori ar fi copilasi nu infractori..

 2. Faptul ca postezi des, dovedește ca chiar muncești la asta, și chiar iti dai silința👏👏👏👏🌺🌺🌺🌺 salutari din Grecia🇬🇷

 3. Vai ce mult îmi place ceea ce faci, atât de multe subiecte interesante pe care le explici atat de bine. Felicitări, continua asa 🙂

 4. Daca am avea asa ceva la noi in tara…cea mai grava crima ar ramane sa traversezi in loc nepermis!!!Nu vorba bună,ci teama trezeste ratiunea in om!!!

 5. Mă jur ca „Ce sar întâmpla daca” si „Doza de cultură generală” Fac cam aceleași videoclipuri, tocmai acum 8 minute am vazut un videoclip pe aceleași subiect de la „Doza de cultură generală” 🤔

 6. tocmai ați câștigat un nou abonat. ♥️
  Keep Up the good work!
  Materiale pentru “Școala Altfel”! Am ce video-uri sa aleg pentru elevi! Mulțumesc!

 7. Denumirea de Delfinul , provine de la faptul ca detinutii sunt mereu tinuti in pozitia unui delfin , cu mainile la spate si cocosati !!! Iar negru , provine de la faptul ca oamenii sunt rai , rezoneaza cu culoarea neagra !

  • @Frumos Vara nu fi ironic. Îi spune delfinul negru tocmai pt acel delfin făcut în curtea penitenciarului. Am văzut în mai multe documentarii. Acea poziție de care pomenesti e o poziție standard în mai multe penitenciare , nu numai acolo. Chiar și milițienii din mai multe țări folosesc exact aceeași poziție la arestarea infractorilor violenți.

  • @Frumos Vara este acolo exact, făcut de părnăiași. De acolo și denumirea delfinul negru. Nu are nici o legătură cu poziția ” capra ” ….

  • @Silviu Negrea si oare de ce a fost facut acel delfin? Iti zic eu ptr ultima oara , exact ptr pozitia in care sunt ei tinuti , mutati etc etc . Este logic ca de asta au facut un delfin , si n au facut un urs ! Daca ai citit pe google , scrie neoficial ! Anumite informatii sunt eronate sau lipsa ! Succes!

  • @Frumos Vara neoficial egal cu zero. Se presupune și tu ai preluat de bună. Hai să-ți spun eu logica mea. Informație reală și din mai multe surse. Poziția cu mâinile la spate …așa se pun cătușele, mod standard în acel penitenciar. Cocoșat e incovoiat în parte superiora a coloanei, nicidecum nu aplecat spre în fața de la abdomen. Nici pe departe nu seamănă cu un delfin. Și ultimul lucru, poate acum aflii spre surprinderea ta….DA , delfinii au culoarea neagră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here