222

Ești pregătit să faci pașii necesari pentru a-ți îmbunătăți substanțial viața?

Cu toții trebuie să găsim modalități de a realiza mai multe în 2020. Trebuie să crezi că ești capabil să fii și să faci mai mult, atât în afaceri, cât și în viață.

Iată 7 repere care te pot ajuta să aduci reale îmbunătățiri în viața ta în 2020:

1. Identitatea Este Totul

Dacă te uiți la cel mai bun conținut de dezvoltare personală, acesta subliniază constant importanța identității tale. Uneori, denumită imagine de sine.

Dacă credeți că sunteți cineva care face 10.000 de ron pe an, va fi incredibil de dificil să faceți mult mai mult. Dacă vă gândiți la dvs. precum la o persoană supraponderală, este foarte probabil să rămâneți așa toată viața.

Identitatea este probabil motivul pentru care nu vi se pare că ieșiți din limitele dvs.. Este ca și cum ai încerca să accelerezi cu frânele trase.

Majoritatea credințelor tale sunt formate în anii copilăriei tale, în special în primii 7-8 ani. Ești programat de familie, prieteni și societate pentru ceea ce ești și cum ar trebui să fii în lume. Din fericire, vă puteți schimba în mod pozitiv imaginea de sine.

Există două modalități de a-ți schimba în mod pozitiv imaginea de sine. Acestea sunt prin repetare și hipnoză. După ce schimbi modul în care te vezi, poți schimba orice lucru din viața ta care nu funcționează.

2. Verifică ceea ce crezi tu despre tine

Permiteți-mă să vă întreb: ce povești vă spuneți zilnic? Ai încetinit vreodată suficient pentru a asculta de fapt propriile tale povești?

Conform Psychology Today, până la 70% din gândurile umane sunt negative. Și 91% din gândurile tale sunt aceleași ca și cele de ieri! Nu puteți trăi o viață extraordinară, cu o conversație mentală negativă care se repetă în fiecare zi.

Unul dintre obiceiurile celor care au realizări înalte este faptul că au o conștientizare incredibilă de sine. Înțeleg ce gânduri persistă în mintea lor și pot evalua dacă acestea ajută sau rănesc.

Puteți face acest lucru cu o practică de meditație zilnică.

Dacă doriți să vă schimbați viața, schimbați zilnic ceea ce vă spuneți și credeți despre dvs.!

3. Evită perfecționismul

Lasă-mă să întreb … „Perfecționismul îți ruinează viața?”

În 2019 m-am străduit să aștept până când lucrurile vor fi „perfecte” înainte de a le completa. Ulterior, acest lucru a dus la întârziere și frustrare, deoarece nu părea să duc lucrurile la bun sfârșit.

Noul meu motto acum este: nu căuta perfecționismul!

4. Managementul timpului creează performanța adevărată

Vă întrebați vreodată cum fac unii milioane în timp ce alții abia pot plăti facturile? Evident, abilitățile și educația joacă rolul lor, dar o componentă importantă este gestionarea timpului. Modul în care îți gestionezi timpul va determina dacă îți atingi obiectivele sau nu.

Managementul timpului este unul dintre cei mai mari factori de succes.

5. Arta de a vinde și persuasiunea

Indiferent dacă îți conduci propria afacere sau lucrezi pentru altcineva, persuasiunea și vânzările ar trebui să fie prioritatea ta.

Dacă nu vă puteți vinde singur produsul dvs., nu veți avea succes la niveluri înalte. Petreceți timp învățând noi abilități, mergând la evenimente și lucrând la abilitățile dvs. de vânzări.

Această abilitate poate să vă schimbe complet afacerea sau cariera, ceea ce vă va schimba absolut viața.

6. Renunță la a ține cont de ce gândesc alții despre tine

Nu mai purta grijă despre ce cred ceilalți despre tine!

După cum spunea Winston Churchill, „Aveți dușmani? Bun. Asta înseamnă că te-ai ridicat pentru ceva, cândva în viața ta. ”

Scopul tău este să trăiești o viață care te face fericit.

Oamenii te vor judeca în orice fel. La fel de bine s-ar putea să trăiești o viață care are sens pentru tine, astfel încât să nu ajungi la finalul vieții cu multe regrete.

7. Schimbă-ți obiceiurile astfel că îți vei schimba și viața

Lecția finală se referă la importanța obiceiurilor și modul în care acestea îți modelează viața. Noi suntem reprezentați de obiceiurile noastre, atât cele bune, cât și cele rele.

Dacă doriți ca viața să se schimbe, trebuie să fiți atenți la obiceiurile zilnice și să observați care sunt cele care vă îndreaptă către eșec sau succes.

Gânduri finale

Pentru a crea o schimbare de durată în 2020, începe să lucrezi din interior, nu din exterior.

Nu uita niciodată: tot ceea ce vei avea vreodată nevoie se află deja în interiorul tău.

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Comments are closed.