CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII <===

▶️ ACADEMIA SUCCESULUI : ➡️ ⬅️
▶️ FA BANI LA BURSA : ➡️ ⬅️

Numele meu e Razvan Militaru si din 2013 sunt pasionat de dezvoltare personala, financiara si filozofie. Am citit peste 300 de carti, sunt investitor activ la bursa si am afaceri din pasiunea mea (una e chiar WeLoveBooks). Cu acest proiect incerc sa va invat si pe voi sa deveniti cea mai buna versiunea a voastra. Succes!

▶️INSTAGRAM : @razvanchiarel
▶️FACEBOOK : WeLoveBooks

#bogat #cumgandescbogatii#bogatie

Facebook Comments

25 COMENTARII

 1. Ca sa ajungi cu adevarat bogat trebuie sa-ti schimbi mai intai mentalitatea ca sa poti lasa prosperitatea sa vina in viata ta.
  In Academia Succesului WeLoveBooks vorbesc despre cum sa atragi banii mai rapid, daca esti interesat ai 30 de zile gratis:
  CLICK AICI ➡️http://bit.ly/2Hcgm6G⬅️

  • We Love Books Salutare Răzvan ! Sunt un puști care te urmărește de ceva vreme cu mult entuziasm si îmi plac la Nebunie vlog-urile tale .esti genial omule ..Voiam sa te întreb dacă ma poți ajuta sa schimb mentalitatea unor oameni ;eu sunt sportiv (rugby) și am aplicat principiul “Pareto “ a lui Wilfried Pareto cel pe care l-ai prezentat in videourile tale și mi-a adus multe rezultate pozitive .ma poți ajuta cum sa ii fac și pe colegi mei sa fie mai înțelegători și sa fie mai uniți ..,mai aveam 4 meciuri din campionat și nu știu cum sa-i fac pe toți sa înțeleagă ca dacă nu dam acum tot ce putem terminam încă un sezon pe locul 4 ..vreau sa fiu un lider pentru ei și sa-i ajut sa privească aceste meciuri cu alti ochi , ca o oportunitate ptr viitor . Mersi

 2. Genial video ,mulțumesc mult pentru el ești super !Să mai faci te rog clipuri de genul animate despre bani și succes sunt student si mă ajută foarte mult videoclipurile tale

 3. Răzvan ,nu vreau sa te supăra dar as vrea sa ies din academie din anumite motive ,te rog mi-ai putea răspunde ?

 4. Rolul afirmatiilor pozitive ( ca si a celor negative) a fost dovedit stiintific . Asa a luat nastere neurolingvistica si metodele ei terapeutice bazate pe programare neurolingvistica. De fapt, agentiile de spionaj, din toata lumea, au folosit asta cu mult timp înainte ca masele sa descopere acest lucru pe calea dezvoltarii personale.

 5. Foarte bună animația am citit și eu carte respectiva și e superbă, mi-a deschis ochii.

  P.S: sunt mai nou pe canal și de aceea îți scriu acum, dar oricum, bravo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here