Bali e o destinatie spirituala, mai presus de orice.

Si fiindca sarbatoarea Galungan ne-a prin in Insula Zeilor, am fost curiosi sa vedem cum arata o ceremonie la templu. Si n-am stat doar pe margine, ci ne-am alaturat localnicilor intr-o ceremonie de binecuvantare.

Un spectacol fascinant!

Facebook Comments

55 COMENTARII

 1. Ce frumos ne prezentati voi acel loc minunat…parca toti localnicii deja v-au acceptat in mijlocul lor bravo dragilor chiar ne mandrim cu voi!!!

 2. Foarte frumos ! Imi place , imaginile astea transmit bunatate, liniste . Cat de natural si frumos este totul ! Bravo si multumim pentru imagini.

 3. Pācat ca sarbatoarea asta implica si uciderea unor animale. Atentie: porcul nu se sacrifica, ci porcul este ucis!!!!

  • Am doua „variante „de a „vedea cere ce a zis Corina:1 ești cumva vegana?!? 2 dacă nu ati mai „despica firul an 4″asa de mult,poate ne-am putea dezvolta si noi si nu am bate pasul pe loc din cauza unor percepții „învechite „!

  • Balinezii sunt hindu, dar diferit fata de cel din India. O combinatie intre hinduismul traditional si budhism. Am scris pe blog despre asta 😁😁

 4. Sunetele alea pe care le fac, ba cu clopoțelul, ba cu capacele alea gen tobe… Nu stiu dc dar imi provoacă un disconfort, chiar si chestia aia la care ați cântat si voi.. si aia e aiurea…

 5. Andrea a fost foarte captata de explicatiile preotului. Se vede ca se simte altfel dupa slujba. A simtit binecuvantarea si energia in urma ritualului. Frumos.

 6. Ceea ce i-au lipit Andreiei pe frunte
  Nu se poate descrie in cuvinte…
  Nu vreau sa ne sochezi,
  Dar sunt boabe de…orez.
  Toata lumea imbracata’n alb te’ntreaba de unde esti…
  Ceremonia lor religioasa pare desprinsa din…povesti.
  Desi in jur aveti sute de betisoare parfumate,
  Gandul va e la florile de Sanzaiene, din Bucovina, de departe 😊
  Desi noi, preparam iarna carnatul…
  Balinezii vara serbeaza ignatul…
  P.S: Atentie, uitati va in ghete,
  Suntem sigur ca Moshu’ v-a adus pachete 👞
  El a venit inca de ieri…
  Ce v’a adus, aka Chiperi? 😊

 7. Cred ca sant petale ! Oricum santeti efectiv indragostiti ca sa nu spun coplesiti de Bali . Doi balinezi de Bucovina 😁

  • @HaiHui in doi mai bagati si voi de prin Singapore unde stiu ca ati fost . Dupa atita Bali la un moment dat am crezut ca am zarit pe Relu postasul care aduce pensia matusei mele ce sta cu noi fiind f batrana 😂

 8. Lumea… Ce’o sa zica lumea…?
  Sa zica ca-i un joc de’a v-ati ascunselea…😂
  Marturisire: Andreia, intr’adevar esti vulnerabila!
  Dar mii de multumiri ca iti expui viata pe tava 😊
  Cu multe vulnerabilitati, aka Chiperii,
  Va rugam sa nu bagati in seama…haterii!
  Sugestie: pe cand vei scrie o carte?
  Cu dedicatie pentru intreaga comunitate? 😊

  • Multumesc mult! ❤🙈 Mai e mult de munca pana s-ajungem la ideea publicarii unei carti 😊 In schimb, rimele dvs. trebuie publicate 🙏🙏

  • Dacă ne plafonul la ce zice sau ce vrea lumea,ne irosim degeba;trebuie să fii cu mintea deschisă,Ca să poți percepe lumea an general asa cum trebuie!

  • Andreea NU este si nu a fost „vulnerabilă „(cum cred unii);an spatele unui bărbat puternic,sta o femeie si mai puternică…asta e un „aviz amatorilor plafonati de gândirea comunistă „!

 9. Toate Felicitarile pentru Andreea !!! Este „motorul” principal al acestui superb canal. Am ajuns deja dependenti de prezenta Andreiei si ne intoarcem cu placere sa vedem noutatile canalului. Practic noi, cei care va urmarim, invatam multe din prezentarile voastre si calatorim, virtual deocamdata, alaturi de voi cu mare placere. Succes, @HaiHui in doi !!! PS: Pentru ca va imbunatatiti constat aparatura de inregistrare a calatoriilor ar fi bine, asa cum ati mai facut-o, sa precizati, la fiecare clip, gadgeturile cu care lucrati. Procedand astfel invatam si noi de la voi. Multumiri anticipate, in special pentru frumoasa Andreea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here