PREȚURI INCREDIBIL DE MICI! NU ACCESA ACEST LINK DACĂ VREI PREȚURI MARI!

Lidia Fecioru a prezentat ce e de făcut cu persoanele care se plâng întruna

11 COMENTARII

  1. Pe scurt. Ii eviti si rupi imediat legatura. Sunt ca parazitii, vampiri energetici.

    • Invata mai intai gramatica ! iti in loc de ati … De comentat vad ca stiiii …

  2. Eu ce să fac, lucrez la o băbuță care plânge toată ziua și se vaită toată ziua, nu am ce face, trebuie să o suport cu toate că încerc să îi explic frumos să nu mai stea mereu negativă, offf este foarte greu…vă iubesc mult…

  3. Mihai Bendeac spunea într-un interviu motivațional, citez: “ fericit cu adevărat și deplin nu poate fi decât un prost, ori cineva care este lipsit de empatie. […] fericirea deplină nu poate exista atâta timp cât în jurul tău sunt oameni care sunt nefericiți.” . Acesta este adevărul deplin, oamenii care afișează acel “zâmbet” suferă de una dintre aceste două caracteristici. Nu există vampiri energetici, există doar oameni empatici și mai puțin empatici( ori chiar deloc). Așa că doamnă dragă și frumoasă, bioenergoterapeută, mai exact: lăsați minciunile gogonate, nu toată lumea pune botul la jocurile dumitale. Dacă aceasta este noțiunea cu care dumneata te lauzi că ești “ vraci”, este clar că nici până la vârsta dumneavoastră, nu ați înțeles absolut nimic. Vă salut.

  4. Dece nu postați intreaga emisiune, nu toți ce-i care vă urmăresc sunt pensionari, să poată fi acasă cu sfințenie la ora difuzării ei pe TV.
    Aș fi apreciat să pot vedea și eu prima parte

  5. Cornelia Pascu, mai bine invata sa scri corect gramatical ! iti in loc de ati – MACAR !

  6. Dar ce facem cînd ai in familie plangaciosi (ma simt foarte rau rau De tot ma lasa fara energie )

Comments are closed.