În această prezentare vom afla ce este Drojdia Nutritivă sau Drojdia Uscată Inactivă si de ce acest produs este benefic.
Dacă considerați util conținutul acestui canal, va invit să vă abonați sau să distribuiți / share link celor posibil interesați.
Referințe:

7 Benefits of Nutritional Yeast
Benefits of Nutritional Yeast that go beyond B vitamins

2012, Efficacity and Safety of the probiotic Saccharomyces Boulardii for the prevention and Therapy of gastrointestinal disorders:
The Nutritional Yeast Cookbook by Joanne Stepaniak:

Foto fructe:

Angela Stolnicu, 63, este doctor în Antropologie cu un interes de studiu concentrat pe stilul de viață, longevitate și abordarea culturală asupra bolii / stării de sănătate.

Disclaimer: Materialele (video sau print) au doar scop informativ și educativ. Acestea nu trebuie folosite pentru autodiagnosticare și nu se substituie consultului și tratamentului medical, prescripției medicale sau orice altă recomandare a medicului și nu instituie nicio relație de genul medic-pacient. Aceste materiale nu au menirea de a vă schimba programul medical sau dieta recomandată de medic. Consultați medicul de familie sau medicul specialist pentru orice problemă medicală. Titularul canalului Youtube nu este răspunzător și nu are nicio responsabilitate privind modul de înțelegere al textului și al prezentărilor în sensul unui diagnostic, cură, tratament medical sau orice alt serviciu medical. Conținutul materialelor prezentate nu urmărește promovarea unui anumit produs, nu are obiective comerciale si nu induce afilierea cu nicio companie producătoare sau de altă natură.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here