Trebuie sa vezi, Ce a prezis Nostradamus pentru 2020? Ce ne asteapta?
Aboneaza-te aici: … și activați notificările! 🔔
Alătură-te canalului si devino membru oficial:

❤️ Descopera mai multe documentare:

➥ Dezvăluire Socanta: Ei nu sunt oameni, ci reptile! Secrete oribile despre Illuminati şi Reptilieni?

➥ Ce a prezis Mitar Tarabić pentru 2020, O boală ciudată va cădea asupra lumii

➥ Ce a prezis Nostradamus pentru 2020? Ce ne asteapta?

➥ Nasa: Daca ati sti cu ce ne ocupam,nu ati mai dormi noaptea

Conținutul prezentat în videoclipurile acestui canal ridică doar teorii și ipoteze, este destinat doar să servească drept material de divertisment și / sau studiu.

Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!

Va multumesc!

Facebook Comments

27 COMENTARII

 1. DOAMNE DUMNEZEULE ATOTPUTERNIC ÎNDURAT ȘI MILOSTIV ȘI IETĂTOR! RĂBDĂTOR ÎN CER ȘI PE PĂMÂNT FACĂSE VOIA! BUNUL DUMNEZEU SĂ NE ÎNTĂREASCĂ ÎN CREDINȚĂ PUTERNICĂ ȘI DRAGOSTEA LUI CEA DEȘĂVĂRȘITĂ ÎN ACESTE VREMURII TULBURII DE RĂSCRUCE CARE SE AFLA PE PĂMĂNT! BUNUL DUMNEZEU SĂ NE ÎNTĂREASCĂ ÎN CREDINȚĂ PUTERNICĂ ȘI DRAGOSTEA LUI CEA DEȘĂVĂRȘITĂ ÎN FIECARE ZII A VIEȚII NOASTRE! DOAMNE AJUTĂ! AMIN! BUNUL DUMNEZEU SĂ NE BINECUVINTEZE CU PUTEREA LUI CEA SFÎNTĂ! AMIN!

 2. Ce a prezis Nostradamus e una si ce ne asteapta e (cu totul) altceva….eventualele asemanari intra la coincidente si acestea de multe ori fortate de nostradamusicieni!

 3. Multi oameni doresc sa afle viitorul!!! Acestia alearga la: ghicitul in cafea, ghicitul in palma, ghicitul in carti, vrajitorii….ocultism, spiritism…. si mai actual, ghicitul pe Computer! Toate aceste practici NU sunt admise de Dumnezeu pentru ca sunt false!!! De exemplu, daca probezi odata, apare o explicatie si daca repeti inca odata, apare alta explicatie, deci MINCIUNA! Cine se ocupa cu asemenea practici, se ocupa ca sa se imbogateasca fara munca si inseala pe credulu! In Biblie este scris: „Pe vrăjitoare să n-o laşi să trăiască.”(Exod 22.18)
  Cine merge la vrajitori si pune in practica sfaturile lor, ajung rau.

 4. E și cu el acum !!!
  Suntem la mila lui Dumnezeu din orice poziție, mereu am fost ,la fel și el la rândul lui 😉 fiind om de știință,tot la mâna lui a fost!!

 5. A prezis sfârșitul
  Corona -virus este sfârșitul nostru’
  Au vrut să mai taie din chinezi , dar se pare că s-a dus Europa și America 🌎, adevărul ca erau prea multi, dar nonstradamus nu a prezis ca Sunt prea deștepți !

 6. Doamne ajută la toată lumea să ne mintuiască creștinește toată lumea Domnului are grija de noi păcătoși toții de pe tot PĂMÎNTULUI!

 7. Nostradamus a prevazut multe lucruri ciudate care se vor întâmplă în America peintre care investirea psedintellui Trump și realegerea lui în 2020 și mari dezastre printre care cutremure în America și în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here