Ce A Prezis Baba Vanga Despre Extraterestri!
Aboneaza-te aici: … și activați notificările! 🔔
Alătură-te canalului si devino membru oficial:

Descopera lumea: mai multe documentare

➥ Ce a prezis Mitar Tarabić pentru 2020, O boală ciudată va cădea asupra lumii

➥ Sângele RH negativ ascunde marele secret al umanității,Sângele de aur Extraterestru

➥ Ce a prezis Nostradamus pentru 2020? Ce ne asteapta?

➥ Ultima profetie a parintelui Arsenie Boca?

➥ Nasa: Daca ati sti cu ce ne ocupam,nu ati mai dormi noaptea

➥ Vaticanul Adevarata Fata,Cele mai intunecate secrete

➥ Intoarcerea Extraterestrilor,Profetii Cutremuratoare!

➥ Cartea Interzisa a lui Enoch,cele mai vechi marturisiri mistice

✦Conținutul prezentat în videoclipurile acestui canal ridică doar teorii și ipoteze, este destinat doar să servească drept material de divertisment și / sau studiu.

✦Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!

✦Va multumesc!

Facebook Comments

33 COMENTARII

 1. În fiecare documentar încolțește sămânța cunoașterii pentru noi cei care așteptăm cu nerăbdare noile dumneavoastră postări. Pregătirea, cunoștintele și devotamentul dumneavoastră transmis prin intermediul documentarelor fac să înflorească în mințile noastre pomul imaginar al cunoașterii. Cu respect, admirație și prețuire vă mulțumesc frumos și mă înclin, așteptând cu nerăbdare noile documentare!

  • Este foarte adevarat că așa scrie în CREZ Cred î văzute și nevăzute ,Chiar dacă mulți nu cred asta nu înseamnă că nu există dar vine timpul care va sălta conștiința și va cunoaște lumea ce este dincolo de ce nu vedem .Nu este lege să ne vedem adică ei nu au voe să se arate materializeze deși numai dacă crezi orbește primești ajutor .Anul viitor mai revin cu ceva și voi arăta ceva care sa omis acum aici .APA FOCUL PĂMÎNTUL Și SA OMIS AIERUL CEI DIn NEVĂZUT POT FORMA TORNADE URAGANE Și ASTa LA VOINȚA OMULUI DAR DACĂ POȚI MOTIVA DE CE VREI SĂ TREACĂ CINEVA PRITRO FURTUNĂ .ORI A GREȘIT ORI VREI SĂI ARĂȚI CĂ SE POATE ORICE DACĂ CREZI .CITIȚi MULȚI DAR DACĂ NU VEȚi CREDE ORBEȘTE NU VEȚi ÎNȚELEGE .NU MAI VORBIM DE PRIMIRE DE AJUTOR .ȘI ȘTIIE TOATE ENTITĂȚILE CĂ UN OM CREDINCIOS NU FACE PĂCATE .NU FURĂ NU JUGNEȘTE CHIAR ȘI DE ARE MOTIV .

 2. NU mai trebuie sa fii profet acum ca sa-ti dai seama ca ne asteapta vremuri grele de la atata rautate si autodistrugere………Avioanele descarca toate in aer ( pentru controlul climei ) din ce in ce mai multe GAZE CHIMICE care ridica accelerat temperatura atmosferei si otravesc total planeta, peste 90 % din populatia pamantului are deja biocipuri cu otrava in pielea capului si antene in plombe si lucrari dentare prin care suntem legati la centre de calcul si ni se umbla in ganduri cu forta iar mintea ne este controlata fara sa ne dam seama de la distanta === asa ni se pune lantul de gat, ni se FURA viata la toti si oamenii sunt transformati in roboti cu chip de om – fiinte zombie !!!!! de aceea este si nebunia asta generala de nu ne mai intelegem intre noi., calculatoarele dictand prin programe extrem de diabolice mintea umana iar retardul mintal cuprinde omenirea cu comportamente din ce in ce mai mediocre si greu de inteles.
  Este aproape de finalizare si centrul mondial de comanda cu calculatoare cuantice pentru controlul intregii omeniri dintr-un singur loc si asa se va incheia procesul distrugerii totale, se va face si guvernul mondial iar anticristul va fi ales si se va putea lega cu mintea criminala la acel centru de calcul pentru a putea avea control total asupra omenirii prin DISTRUGERE TOTALA, foarte posibil anul acesta.
  Intrarea in ganduri cu forta de la distanta este cea mai grava infractiune posibila a umanitatii !!!!!!!!! Vedem deja in jurul nostru zombie peste tot – adica idioti care sunt comandati de la distanta de calculatoare si ne otravesc cu telefoanele mobile prin radiatii sau alte metode, ne baga gaze chimice in case pe care le comanda si misca cu aparate de la distanta , ne intra prin case permanent, mai ales noaptea in somn cu scopul principal de ………. a pune la toti biocipuri cu otrava in pielea capului ………. ….. si nu mai este lasat nici un om fara aceste nenorociri in pielea capului si nelegat la calculatoare —- turbare umana in forma cronica, se poate spune.
  Planeta noastra este deja o planeta de zombie, un fel de viermi care se mananca intre ei si distrug totul in jur fara sa gandeasca, trebuie sa ne trezim la realitate !!!! pentru ca acesti zombie au ajuns sa se bucure cand fac rau, pentru ca asa le dicteaza calculatoarele mintea !!! … sentimente de vinovatie, remuscari, pareri de rau NU mai exista, dimpotriva devin foarte suparati si abatuti atunci cand nu pot face rau !!! …… iar Dumnezeu NU mai poate suporta mult acest drum gresit si foarte curand o sa inceapa sa-si ia mana de pe noi si de pe planeta ……. implicit vom avea parte de ceva cataclisme majore – un meteorit in Atlantic, cutremure majore , calamitati naturale si ceva razboaie ce se vor declansa automat, insa doar asa se vor linisti adevaratii teroristi ai planetei, cei care nu vor sa-si vada de tara lor si distrug planeta, adica SUA, Rusia si CE, comandate de la Vatican , in primul rand, pentru ca vor fi foarte afectati cu totii.
  Oamenii , din pacate NU se trezesc decat cand dau de greu , abia atunci incep sa se roage la Dumnezeu si ii cer ajutorul si ajung sa se intrebe cu ce l-au suparat pe ….. Dumnezeu !!!!! ……pentru ca ce va urma va fi greu de crezut si nu va fi o joaca .
  In loc sa ne preocupe cum sa ne facem viata frumoasa, cum sa evoluam spre bine si sa pasim pe trepte superioare de existenta, sa fim modesti si buni tot mereu, sa avem grija de valori si de oamenii deosebiti ca sa avem modele de urmat, sa tindem catre perfectiune cu usurinta si normalitate , sa intelegem divinitatea pentru ca fara Dumnezeu NU se poate face nimic bun si sa avem parte de o planeta din ce in ce mai frumoasa !!!!!!! toti retarzii si idiotii , boschetari cu bani furati si criminali DISTRUG totul pentru placeri personale si fara sa-i intereseze viitorul copiilor nostri si al Planetei noastre ( CASA noastra la toti) ……putem spune , fara sa gresim ca PROSTII au ajuns sa conduca lumea prin autodistrugere, se mai si supara daca ii iei la rost si la intrebari sau daca ii dai de gol si le arati nebunia si prostia !!!!!! De cipuri cu otrava in pielea capului avem nevoie ???? nici visele nu mai sunt ale noastre ca sa nu mai vorbim de ganduri iar libertatea devine o himera === distrugere mai mare NU este posibila iar teapa este o pedeapsa prea blanda pentru acesti infractori. TREZIREA TREZIREA TREZIREA
  Partea BUNA va fi ca dupa cateva cataclisme majore VIATA pe pamant se va redresa si umanitatea va reveni la NORMALITATE , oamenii ramasi in viata isi vor recapata valorile morale pierdute , modestia , bunatatea si CREDINTA in Dumnezeu si pamantul va arata iarasi frumos si plin de VIATA . Unii ,,prezicatori,, spun ca viata se va redresa dupa un set de cataclisme insa nu va tine decat cateva sute de ani, dupa care fiinta umana va dispare iarasi de la suprafata planetei !!!!!!!
  Va trebui sa incercam totusi sa redresam VIATA pe planeta in asa fel incat RAUTATEA SI DISTRUGEREA sa nu mai apara NICIODATA , sunt oameni destui care stiu cum sa faca asta si ne vom aduna fortele curand.
  Este pacat insa de noi pentru ca va trebui sa trecem prin suferinta si CHINURI EXTREME ca sa ajungem sa intelegem VIATA si sa traim in armonie cu celelalte fiinte si cu natura , ca sa ne TREZIM si sa revenim la normalitate.
  ………………………..Poate ar fi bine sa va depasiti frica cat mai repede cu putinta si sa fiti oameni normali cu totii, ca sa incercam sa diminuam distrugerile ce vor urma si sa fim cat mai pregatiti pentru schimbarea in BINE , pentru ca frica NU va ajuta la nimic ( cand ai credinta totala in Dumnezeu nu mai simti frica si incepi sa intelegi normalitatea )………………………

  • Acesta este adevărul Florin dar din păcate acest adevăr este ascuns de oameni prin televiziuni știri false și minciuni pentru a fi ușor manipulate. Planul ocultei mondiale este bine organizat așa cum scrie în jurământul Masonic.

  • Respect pentru acest comentariu . Am citit fiecare cuvant in parte , foarte adevarat , uite ce vor sa facă după un an de când ai scris asta , corona virus , vor sa ne chipeze Si altele , mare dreptate ai !

 3. Cel promis lumii a fost deja răstigni, îngropat si a înviat a 3a zi după scripturi. Este Iisus Hristos! Sa încercam sa nu ne distrugem sufletele cu fel de fel de idei greșite. Domnul Dumnezeu sa aibă grija de noi!🙏

 4. Sunt ființe interdimensionale adică cu dimensiuni suplimentare de unde și puterile asa zis magice.Și noi ma putea face ce fac ei dar este interzis ptr ca ei ar pierde controlul asupra noastră.

 5. „fratzi spirituali?” sunt demoni care si-au confectionat trupuri fizice din material genetic uman de la indivizi rapitzi.

 6. Subiectul este interesant dar eu ma intreb cum a putut Vanga sa-i vada pe extrateresti si sa-i descrie sau cum a putut vedea ce este pe planeta lor cand ea era oarba?

 7. De unde stia baba vanga limba extraterestră? Sau extraterestri stiu limba engleza ? Hai sa fim serioși, ne luam dupa totii nebunii?

 8. Baba Vsnga a prezis ca exista 3 lumi, de unde ar veni civilizațiile extraterestre. Aceste apariții despre care vorbește baba Vanga sunt bărbați, dar și femei cu corpuri strălucitoare cu solzi ca de peste și puf, cum au păsările. Baba Vanga a fost folosita drept canal energetic pentru a ajuta multă lume și pentru a lua legătura cu alte lumi.

 9. Profețiile Babei Vanga au ajutat multă lume și erau ca ale unor prooroci. Baba Vanga a prezis, ca este posibil ca România să devină noul Ierusalim al omenirii și lumea sa trăiască în pace și bucurie și cumpătare. Va mtumim pentru emisiune și multe felicitări din partea mea și a familiei mele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here