Care sunt CAUZELE TULBURĂRILOR DE SOMN, cum pot fi tratate si cum afectează acestea mediul. EXPLICĂ și RĂSPUND LIVE cunoscuții PNEUMOLOGI Prof. Dr. Florin Mihălțan, Dr. Mihaela Oros și Dr. Oana Deleanu. Un eveniment Societatea Romana de Pneumologie, Secţiunea de Somnologie şi Ventilaţie Non-Invazivă și Asociatia pentru Tulburarile de Somn la Copii si Adolescenti

Facebook Comments

8 COMENTARII

 1. Insomnia este o boală pe bază de stres din pricina efectelor psihologice ale rutinelor noastre. În fond rutina este un proces repetativ, coincidenta face că rutina, repetiția și recompensa sunt cele trei principii ale torturi militare.

 2. MESAJUL TRANSMIS LA OBSERVATOR pentru virusul COVID-19:
  #STAI ACASA
  ESTI FEMEIE INSARCINATA ai un copil in pantec dar ai virusul covid-19(esti infectata)in organism….trebuie sa sti ca bebe nu se va infecta cu virusul covid-19 pt.ca nu exista dovezi!

 3. RASPUNS PT. FEMEI INSARCINATE….bebe este IN SIGURANTA VIRUSUL COVID-19(coronavirus) NU VA INFECTA BEBE (NU va ajunge sa in organismul )chiar daca mama este infectata(are virusul in organism):
  1:40:18———‐——‐–1:34:23

 4. Domnilor doctori dc nu faceti ct tomograf la plamani ? Poate asa santeti mai siguri de rezultate si nu ati mai da gres si omori multi oameni ?

 5. Sunt diagnosticat cu dispozitii anxios depresiva,aplatizare afectiva,anhedonie,bizarerii comportamentale,retragere sociala si izolare sociala,ideatie deliranta nesistemetizata si suspiciozitate,dar scrie pe foaia medicala ca sunt normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here