Cătălin Botezatu spune adevărul despre viața sa., Adevaruri de viata, 31-12-2017

Facebook Comments

35 COMENTARII

  1. E o mare contractie dar si un paradox ca cineva care se misca toata viata lui in frivolitate cum este Catalin Botezatu sa-si puna probleme atat de serioase cum ar fi cine ne va conduce sau cine ne calculeaza pensiile.
    Fii linistit Cataline sunt si altfel de fete, serioase, merituoase dar nu fac parte din lumea ta. Nu ai cum sa cunosti astfel de fete din sectorul tau de activitate.

  2. Orice om ,cat ar fi de bogat,cand are probleme de sanatate,se indreapta catre Dumnezeu…dar important e sa ai o relatie cu El oricand…

  3. Nu inteleg de ce toti cei ce iau interviuri in Romania, de la Dana Grecu la Ciutacu si de la Maruta la Ion Cristoiu vorbesc mai mult decat oaspetii lor. Daca au impresia ca par mai inteligenti vorbind peste invitati sau postand intrebari fara noima si, mai ales, fara de sfarsit, se inseala. P.S. Cum „GLEIMAR” bre?

  4. Stai liniștit Cătălin că am fost conduși destul de bine de Ceaușescu (acel om cu patru clase) și a făcut atâtea pentru țară…. Poate oamenii mai înguști la minte sunt mai serioși și au frică de Dumnezeu….

  5. Fiica mea are 29 ani . A termin at dreptul la stat cu o medie f mare , iar acum munceste in UK . Nu generaliza Cataline in privinta fetelor . Nu toate sunt Bianca ….

  6. Esti in contradictie cu tot ce spui .Doar si tu ai avut o „aspirina”Bianca care te.a inselat etc .Alo invata sa nu mai fi fals e pacat .Nu cred ca nu te.ai drogat niciodata serios!!hmmm😅🤔😡

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here