Doza De Istorie:

Doza De Cultura:

My instagram:
Instagram Doza:

Sursa:
Daca vrei sa ma ajuti:
Support me on Patreon:
Paypal:
TipeeeStream:

Facebook:
Muzica: bensound.com

Facebook Comments

25 COMENTARII

 1. Pînă in anii 1920 e.n toata lumea stia ca pe cer sînt cca 3 000 corpuri luminoase, care se vedeau cu ochii liberi. Dar, in anii 1920, cînd Hubble a inventat telescopul lui, multa lume care a avut prilejul sa se uite prin acel telescop, a rămas şocată. Daca pînă atunci, multe corpuri luminoase erau considerate Sori, acum si-au dat seama ca acele stele, nu erau Sori, ci intregi galaxii cu miliarde de Sori cu mult mai mari decît piticul nostru Soare. Eu il consider pe Hubble adevaratul creator al Universului infinit cu miliarde de galaxii, fiecare galaxie avînd miliarde de Sori.

 2. Am inceput sa cred ca vă repetati.
  Ce vreau sa spun este ca urmaresc de ceva timp pe canalul, de fapt canalele voastre . Sunt derutat de aceleași imagini si probabil d aia.
  Oricum, face ti o treaba minunata 👍

 3. Ascula ce spune Stephen Hawking in documentarele N.G. Centrul universului e practic…oriunde si aici si acolo, peste tot . Nu mai citi de pe net, citeste carti ! sau daca nu vezi serialul ala documentar .

 4. Nici daca calatorim.cu viteza lumini no sa vedem cei.din colo
  Din imaginatie si filme cred ca deschiderea spatiului este solutia
  Gen gauri negre

 5. Universul nu e mare ptr. că el vedem cu instrumentele actuale,infinitul e uriaș ceia ce pe uni îi oftica ca nu-l pot vedea.Ei nu-si cunosc bine propia planetă si se gindesc la scai verzi pe pereți.

 6. Mă uit , și ascult , și ce să simți : durere de cap . Și deodată salvați de clopoțel publi dar tot migrene ( tanti Mița și cartea ei ) hm 😱🤷🤦

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here