@leoburtisanoficial

Stiu ca nu a venit inca momentul topurilor de final de an, dar va zic de acum: FORZA HORIZON 4 este cel mai bun joc cu masini de anul acesta!

Material realizat de ION MIHAI ANDREI

35 COMENTARII

  • Pentru ca exista sansa sa primesti un cod furat iar dupa un timp sa iti dispara jocul din librarie sau chiar coduri deja folosite, bine nu ar fi o problema daca folosesti g2a shield ca iti primesti banii inapoi.

  • @́ Afumatorul wow chiar nu stiam ca se poate intampla asa ceva… adica ma gandeam ca un joc o data cumparat nu mai poate disparea. Mersi de raspuns!😉

  • @́ Afumatorul eu am cum apar și jocuri de 170 de lei și nu dispar jocurile contul de steam valorează 4700 de lei pe celelalte conturi înafară de steam nu știu că nu folosesc poate mai cumpăr câte un joc pe alta platformă și nu a dispărut jocurile

 1. Jocul nu este in totalitate arcade,adica la cat tuning la motor are nu are cum sa fie,am ajuns sa ne uitam pe net la tutoriale ca sa facem o masina sa stea pe strada in jocurile astea,din punctul meu de vedere este un hibrid de arcade cu sim ,dar care inclina spre sim,iar de hackeri pff,daca sunt asa de prinsi si banati,de ce mortii lor nu curata astia de la microsoft si scorurile in care se cricula cu 2-3-5 mii de kilometri la ora prin speed traps? Niciodata nu stiu exact cam pe ce loc sunt in lume din cauza a peste 500 de cacati din astia cu scoruri de cacat si da triseaza si scorurile din puncte sau pe timp ,nu doar vitezele.

 2. Inca un lucru minunat la acest joc .Eu am un volan logitech vechi si am fost placut surprins sa vad ca merge in Forza Horizon 4, avand in vedere ca pe Forza horizon 3 nu a mers.

 3. Problema cea mai mare la acest joc este ca lipsesc mașini care sincer imi pare rau ca nu le a adăugat.Acestea sunt Toyota, Mitsubishi si Lexus
  O greșeală care ați spus o in acest review este faptul că ati zis ca partea audio la mașini este buna dar,majoritatea mașinilor au mici probleme: sunetul lor,un exemplu ar fi un Nissan skyline care cat de curând i a fost schimbat sunetul care il avea groaznic in unul si mai groaznic (as putea spune un motor de porshe 911)
  Altceva n aș avea de reproșat acestui joc genial,m-a lăsat uluit !
  Il recomand,chiar daca nu l am jucat 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here