Când un bărbat este potrivit pentru tine o să te simți în siguranță alături de el. Când un bărbat este potrivit pentru tine o să simți că el te respectă. O femeie care are un nivel redus de conștiință se va simți măgulită când un bărbat va face aluzii sexuale și îi va spune că o dorește la pat.

O femeie cu un nivel înalt de Conștiință nu va accepta să fie tratată ca un obiect sexual. Când un bărbat este potrivit pentru tine o să simți că ești o prioritate pentru el. Comportamentul lui va dovedi că ești o prioritate pentru el.

Fii atentă la CUVINTELE pe care le folosește un bărbat atunci când vorbește cu tine, fii atentă la ENERGIA lui și fii atentă și la COMPORTAMENTUL lui, dacă vrei să-ți faci o idee cât mai clară cu privire la caracterul lui.

Dacă tu îi permiți unui bărbat să te trateze într-un mod lipsit de respect, nu te baza pe faptul că lucrurile se vor îmbunătăți din acest punct de vedere, în timp. Se va întâmpla exact invers: te va trata într-un mod din ce în ce mai urât, pentru că vede că îi permiți.

El va întinde coarda tot mai mult, verificând cât de multe ești dispusă să suporți. Dacă tu îl prinzi că te-a înșelat sau dacă a avut un comportament abuziv și îi spui că relația voastră s-a încheiat, dar după câteva zile îl suni și îi spui „Hai să vorbim… Îmi promiți că nu mai faci asta niciodată?” și vă împăcați, atunci poți să fii sigură că va continua să facă acele lucruri, pentru că știe că ești prinsă în plasă.

Dacă tu nu te respecți pe tine însăți suficient de mult cât să nu tolerezi asemenea lucruri, el cu siguranță nu te va respecta suficient de mult cât să nu mai facă acele lucruri. (RC Blakes). Mihaela Dan. Sursa: psiholog online.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here