În acest video doresc să clarific situația contraindicațiilor administrării Vitaminei D, în caz de Hipercalcemie, Hiperparatiroidism primar, Hipertiroidism și alte cazuri. De asemenea, să subliniez importanța hidratării în caz de Hipercalcemie, importanta testului Parathormon a Paratiroidelor și rolul Vitaminei K2 în transportul și managementul Calciului.

Resurse:
2021, Get the benefits of Vitamin D,
2021, Vitamin D and K2,

2021, When not to take Vitamin D,

Angela Stolnicu, 64, este doctor în Antropologie cu un interes de studiu concentrat pe stilul de viață, longevitate și abordarea culturală asupra bolii / stării de sănătate.

Dacă găsiți util și interesant acest conținut, vă invit să vă abonați!

Disclaimer: Materialele (video sau print) au doar scop informativ și educativ. Acestea nu trebuie folosite pentru autodiagnosticare și nu se substituie consultului și tratamentului medical, prescripției medicale sau orice altă recomandare a medicului și nu instituie nicio relație de genul medic-pacient. Aceste materiale nu au menirea de a vă schimba programul medical sau dieta recomandată de medic. Consultați medicul de familie sau medicul specialist pentru orice problemă medicală. Titularul canalului YouTube nu este răspunzător și nu are nicio responsabilitate privind modul de înțelegere al textului și al prezentărilor în sensul unui diagnostic, cură, tratament medical sau orice alt serviciu medical. Conținutul materialelor prezentate nu urmărește promovarea unui anumit produs, nu are obiective comerciale si nu induce afilierea cu nicio companie producătoare sau de altă natură.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here