Materializarea dorințelor | Coroana misterelor | "Vă dau capătul unui fir de aur, voi trebuie să-l adunați într-un ghem." NEVILLE GODDARD.
#fortaimaginatiei #putereaimaginatiei #legileuniversului

LINK PENTRU DONAȚII

Dacă doriți să susțineți activitatea de realizare a documentarelor și podcasturilor marca Sursa de Motivație Zilnică, o puteți face fie devenind membru al canalului, ( apăsați butonul ALĂTURĂ-TE, aflat sub fiecare videoclip lângă butonul ABONEAZĂ-TE), fie accesând linkul de mai sus către contul nostru de donații deschis pe www.tipeeestream.com. Vă mulțumim !

DEVINO MEMBRU AL CANALULUI PENTRU A PRIMI ACCES LA BENEFICII

APASĂ BUTONUL ALĂTURĂ-TE DACĂ VREI SĂ NE SUSȚII. VREI SĂ PROPUI ȘI SĂ VOTEZI TEME SAU SUBIECTE PENTRU VIDEOCLIPURI ? NU MAI STA PE GÂNDURI !

Practicarea recunoștinței ca stil de viață, a afirmațiilor pozitive puternice și utilizarea forței imaginației sunt cele trei condiții ale schimbării vieții tale, dintr-una de suferință și neîmpliniri, în raiul pe care-l meriți. Iată încă un pas concret de parcurs pe calea fără efort a materializării dorințelor: antrenarea forței creatoare a imaginației prin exerciții mentale.
Nu există termenul de …în afara ființei noastre. Suntem tot ceea ce este. Ești EU SUNT. Atragi ceea ce gândești, fie că o faci conștient, fie neconștient.
Fă-o conștient și vei primi coroana misterelor .
"Toate câte le veți cere, să credeți că le-ați și primit și le veți primi", pentru că precum în cer așa și pe pământ" . Toate dorințele tale legate de sănătatea ta fizică, emoțională, mentală, spirituală, de prosperitatea ta materială, se vor împlini imediat ce-ți vei fi pus pe cap coroana misterelor.

Alte videoclipuri recomandate:

1. CINE EȘTI TU ATUNCI CÂND NIMENI NU TE PRIVEȘTE

2. PARTEA 1 A LECTURII CALEA FĂRĂ EFORT ÎN MATERIALIZAREA DORINȚELOR

3. FORȚA IMAGINAȚIEI | LEGE ȘI FĂGĂDUINȚĂ DIVINĂ
Partea 1, click AICI:
Partea 2, click AICI:
Partea 3, click AICI:

2. RECUNOȘTINȚA | CEA MAI MARE TAINĂ A BIBLIEI ȘI SECRETUL LEGII ATRACȚIEI

TOTUL DESPRE PREMONIȚII

CE SUNT AFIRMAȚIILE POZITIVE

MINUNI CU PUTEREA MINȚII

AFIRMAȚII PENTRU VINDECARE

ATRAGE BANII ÎN VIAȚA TA

RUGĂCIUNEA-ARTA DE A CREDE

INTERVIU CU DUMNEZEU

AFIRMAȚII PENTRU SEARĂ

AFIRMAȚII PENTRU DIMINEAȚĂ

ALIMENTELE ȘI VISELE URÂTE

VISAREA LUCIDĂ

CE BOLI VINDECĂ MUZICOTERAPIA

ELIMINĂ ENERGIILE NEGATIVE

CE SUNT FRECVENȚELE MIRACOL

FORȚA MINȚII TALE

CUM FOLOSIM AFIRMAȚIILE POZITIVE

75 DE AFIRMAȚII DE RECUNOȘTINȚĂ

Muzica și imagini: Sursa de Motivație Zilnică

Facebook Comments

25 COMENTARII

  1. Mulțumesc, Doamne ajută!🙏😇Facă se Voia Ta,Doamne!Te îmbrățișez,cu inima, acolo e Divinitatea! 💞Namaste!

  2. Mulțumesc din adâncul Eu SUNTului meu pentru aceste NESTEMATE pe care le-am primit odată cu DUMNEZEIEȘTILE CUVINTE ale lui Neville Goddard,cuvinte care mi-au fost PLANTATE direct în INIMĂ prin intermediul acestei voci MINUNATE, care mi-a captat toată atenția și mi-a TREZIT interesul pentru aprofundarea aspectelor subtile ale EXISTENȚEI.BINECUVÂNTĂRI și RECUNOȘTINȚĂ pentru TOȚI cei care contribuie la ridicarea Conștiinței oamenilor. MULȚUMESC!

  3. Sunteti cei mai buni de pe planeta! Felicitari pentru tot ce ati facut si faceti! Va iubesc! ! D- zeu sa fie cu voi cu toti si mai departe! Multumesc ca existati !

  4. Sublim! Așa este,așa s.a făcut🙏Mulțumesc cu iubire și recunoștință infinita!💞🤗🌹 Alese binecuvântări😇

  5. Namaste,am aflat adevarul ce ma face liber si sint stapinul asumtiilor mele,ma vad si sint persoana care mi am imaginat_o

  6. Gindim din DORINTA DÉJÀ IMPLINITAAAAA OH DUMNEZEULE MARE OARE UNDE AM FOST PINA ACUM ,VA IUBESC SI VA APRECIEZ PE TOTI ,COMENTARIILE VOASTRE IMI SPUN CA NU SINT SINGURAAAA…. STIAM EU CA ESTE CEVA MAI MULT DECIT ESTE…PACE VOUA TUTUROR SI SA NE BUCURAM DE CINE SINTEM DÉJÀ…

    • Daaaa,azi mi s au deschis si mie ochii!!!💜💜💜🙏🙏🙏Ce bine ca nu sunt singur,avem si trebuie sa ne asumam responsabulitati inalte.Deja vad un alt Pamant,deja pot vedea Adevaratul Pamant.Sunt euforic.Si tu,voi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here