Nu-mi pasă cât de bogat ești. Nu-mi pasă cât de talentat ești. Modul cum îi tratezi pe alții, îmi spune exact cine ești!

Bunătatea – Cum Îi Tratezi Pe Ceilalți Spune Totul Despre Tine – Video Motivational. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com; Music Info: Cinematic Documentary by AShamaluevMusic
Music Link: https://www.ashamaluevmusic.com

Bunătatea – Cum Îi Tratezi Pe Ceilalți Spune Totul Despre Tine. Urmărește GRATUIT pe Youtube:

Transcrierea Video-ului -Bunătatea – Cum Îi Tratezi Pe Ceilalți Spune Totul Despre Tine

Imaginează-ți ce am putea realiza 7 miliarde de oameni, dacă fiecare ne-am iubi și respecta unii pe alții?!

Doar imaginează-ți! Imaginează-ți că nu ar exista lăcomie. Că nu ar exista comparație. Fiecare urmându-și propriul drum și respectându-l profund pe celălalt.

Poate că nu vom vedea niciodată acest lucru în timpul vieții noastre, dar ceea ce putem face este că fiecare poate începe cu el însuși. Începe cu tine. Alege să îl ridici pe celălalt. Fii un exemplu al bunăvoinței și integrității. Fii un exemplu al compasiunii și înțelegerii.

Există un citat care spune așa:

„Nu contează cât de educat ești, cât de talentat ești, cât de bogat ești, felul în care îi tratezi pe ceilalți, spune totul despre tine.”

Și chiar așa este. „CINE EȘTI TU'”…este de departe mai mult decât tu ai și deții material…și așa va fi întotdeauna. „CINE EȘTI” este măsurat de felul în care tu îi faci pe alții să se simtă.

Fiți buni unii cu alții. Într-o lume în care poți alege să fii orice…ALEGE SĂ FII BUN! ALEGE să fii schimbarea pe care dorești s-o vezi în lume.

FII BUN! Pentru că tu nu știi cât de mult suferă persoana care se află lângă tine sau trece pe lângă tine.

Niciodată nu cunoști suficient și nu poți cunoaște ce schimbare poți face prin cuvântul rostit de tine, schimbarea în bine pe care o poți aduce prin prezența ta, schimbarea pe care o poți aduce în viața altcuiva.

Fii motivul pentru care cineva CREDE în bunătatea umanității.

Totdeauna fă ceea ce este BINE, nu ceea ce este ușor.

Bunătatea se poate răspândi în toată lumea. Când faci un bine unei persoane, acea persoană se va simți mai fericită și va răspândi binele la rândul ei când se va întâlni cu alte persoane.

Tu poți face o diferență în lume, chiar ACUM!

Niciodată să nu cauți ingamfarea și să arăți spre altul cât de „mic” este. Tratează-i pe toți ceilalți cu același nivel de amabilitate dorit pentru tine.

DE CE să faci toate aceste lucruri?! Pentru că tu dorești să lași în urmă ta, o lume mult mai bună!

Bunătatea – Cum Îi Tratezi Pe Ceilalți Spune Totul Despre Tine foto

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here