ABONEAZĂ-TE LA CANALUL YOTUBE „LEO BURTISAN” AICI<===

Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!
Teorii Incredibile (Claudia Mesea Paraschivescu) își propune informarea într-o manieră elocventă d.p.d.v. jurnalistic a publicului țintă. Totul despre teorii care au șocat sau au schimbat istoria omenirii. Omul aspiră întotdeauna spre evoluție, creație, pătrundere în necunoscut, dornic de cunoaștere a tot ce îl inconjoară! Împreună vom descoperi tainele ascunse ale istoriei speciei umane.

Vizionare placută!

Facebook Comments

64 COMENTARII

  • Da au existat din vechime …dar astazi au descoperit ce Rai …sefii statelor si guvernelor ca pot trai bine de pe urma pamdemiilor care aduc manipularea prin dictatura. Ca de fapt se moare de panica . Frig. Foame si mizerie lovind in locurile de munca ramase inchise si distruse. Si din asta nu mai scapam.

  • Da insa nici odata nu a fost timp de 2000 ani – semn pe mâna dreapta sau pe frunte, semnul 666 şi nu a existat niciodata o putere atât de mare ,sigur ca nu se compara ca puterea lui Iisus .
   Ma refer la faptul ca aceasta este o putere masonica atat de mare incit nici un om fizic nu o poate câştiga. Aceasta putere diavoleasca stăpâneşte toata lumea şi dupa ce va veni Antihristul sub forma de om, se va instaura în Ierusalim ,el îşi va impune semnul său , cei ce vor refuza semnul vor fi decapitați iar peste 3.5 ani va veni Iisus Hristos pe pământ . Până se roagă ortodoxii în această lume, Antihristul se amână pe o perioadă nedeterminată, deaceia vrăjmaşii luptă împotriva ortodoxiei .

  • @A.R.M.Y Adevarat,EU am vazut si oameni indraciti care aratau oribil,miliardari fara pic de umanitate si mila,dar am vazut si cat de mare este puterea Lui Dumnezeu prin miracole.

 1. In fiecare an in România mor in accidente de masinã aproape 12000 de oameni . Despre ce vorbim ? Corona virus e copil mic pe lângã criminali de pe drumuri. Si mai mor alte 100.000 de bebe din avorturi.

  • Eu nu inteleg ce fel de conducatori au intreg neamul omenesc caci se vede cum toti sunt uniti sa distruga pe cei care sunt condusi. Economia este decimata cu intentie. Nu conteaza ca e regim capitalist sau comunist. Daca Statele nu mai fac schimb de marfa si de libera circulatie nu mai avem surse de trai. Cine vrea asta ?

  • @Nicula Ioan Nu doar Dumnezeu face lucrurile în lume ci și oamenii prin liberul lor arbitru și în cazul virusului oamenii au făcut că au mințit că este pandemie și nu este pandemie

 2. „War is as old as Peace, but evil is not as old as Time.” A.C. 2002 Să nu uităm niciodată. Războiul e vechi ca pacea dar binele e mai invarsta ca raul, si intotdeauna va domina. Sănătate, Hristos A Înviat.

 3. Unde in Biblie se precizeaza sa respectam ordonante? Isaia 26:20 „Du-te, poporul meu, intră în odaia ta şi încuie uşa după tine; ascunde-te câteva clipe, până va trece mânia!” Nu face referire aceasta pandemie ci la Ziua maniei Domnului cand pentru 72 de ore nu va mai fi ziua Leviticul 13.46 Face referire la boala de piele (tip lepra) care este cercetata de catre preoti din 7 in 7 zile, ai abia daca a 3-a oara ranile se tot maresc omul va fi declarat necurat si nici decum la Situatia actuala, La 40 de zile innima fatului se formeaza si la 40 de zile de la moartea omului inima putrezeste! „Noua religie” foloseste manipularea prin frica ni se spune tot ce vor sa auzim si sa vedem!

 4. Daca luam fiecare verset din Biblie si nu facem legatura intre ele , orice verset se poate interpreta cum vrem noi, il putem include in orice problema ca mai apoi sa sounem ca se implinesc scripturile. Insa realitate este alta sa luam exemplu (care a fost dat ) Leviticul 13:46 care spune :In toate zilele cat va avea rana va fi necurat. Este necurat. Sa locuiasca izolat. Sa locuiasca in afara taberei.Acest verset nu are nici o legatura cu ce se intampla in prezent.. Este un verset in care Dumnezeu îi vorbeste lui Moise si îi spune cum sa faca atunci cand un om are lepra.Bine ,inteleg este doar o presuounere , insa ,parerea mea este sa citim mai mult Biblia .Numai asa il putem cunoaste si ne putem apropia de Dumnezeu . Pentru ca putem avea multe informatii eronate ca mai apoi sa nu mai intelegem nimic si asta ne poate indeparta si mai mult de Dumnezeu. Eu zic sa profitam de aceasta pandémie si sa citim Biblia, cuvantul lui Dumnezeu,pentru a ne imbogati spiritual si a-l cunoaste mai bine pe Dumnezeu si fiul sau Domnul Isus.

 5. Frumos documentar !
  Vă mulțumim doamnă Claudia Mesea Paraschivescu !
  Așteptăm cu mare drag cât mai multe astfel de documentare !
  Dumnezeu să vă aibă în pază !
  Cu stimă admirație și respect , Manu Petre !

 6. Da,am capacitatea de-a alege:LIBERTATEA,cu orice pret!!!Poate ca moartea va fi costul libertatii mele si a multora ca mine dar e ok,pana in ultima clipa voi fi libera.La ce mi-ar folosi cativa ani in plus,scalv?Curand voi purta botnita ,primul lectie a „dresajului” pana la lesa .Nu,multumesc!Cred in bunul Dumnezeu ,am incredere in El si am sa cred in El pana in ultima clipa e vietii mele!Ce-o vrea El,tatal meu ceresc.”Degeaba iti vor toti raul,daca Dumnezeu te iubeste,nimic nu te atinge”.Mie mi-e frica de Dumnezeu,de „pandemia” lor nu mi-e.Si nici nu astepta salvarea in vaccinul lor miraculos,salvarea e Dumnezeu!

  • @ Nati Te Aleluia Amin Dumnezeu este stânca mântuirii noastre este turnul nostru de scapare este taria noastra cea foarte mare

  • Libertatea de la Creator este ascultarea de Poruncile Lui salvatoare din buna voire sau nu din reaua noastra voire. Orice rea voire se poate repara prin intoarcere. Asta este libertatea . Prin supunerea la Porunci cu ajutorul harului din Tainele Bisericii Crestine Spovada si Impartasania permanent si celelalte pana la 7. Condusi de Har am sti ce este bine. Cei rai sunt in mana Domnului daca si noi recunoastem Puterea Harului si credem in Salvatorul nostru.

  • Tocmai ți s-a prezentat o informație prin care Dumnenzeul tău ți-a zis sa te protejezi și tu zici că îl iubești, dar că nu vrei să Îl asculți și pui în pericol viata și integritatea celorlalți din jur, fii și fiice ale lui Dumnezeu.
   Foarte inteligent și foarte creștinesc din partea ta.
   Cum sa fii fățarnic și sa te lauzi cu credința ta, deși în Biblie spune ca e mare păcat? De ce nu ți-ai citit Biblia cu atenție dacă tot te dai asa mare creștină?
   Ce amuzant e când o nehabotnică așa ca mine a citit Biblia integral și o creștină ca tine nu.
   Ce amuzant e când și preoții susțin că ei asculta de învățăturile lui Dumnezeu când, de fapt, nu o fac.
   Vreți exemple?
   Am N exemple prin care preoții greșesc neascultand de CUVÂNTUL Domnului (din Biblie) și aici nu ma refer la „acea categorie” de golani sub acoperire care jegmanesc oamenii (și sunt mulți), ci la majoritatea preoților care se bazează pe tradiții mai mult decat se bazează pe învățaturile sfinte.
   PS: Nu folosi ghilimelele la ceva ce crezi tu din ignoranță și egoism, că nu scrie așa ceva în Biblie

 7. Vreau doar că sa ne ia iubirea de semeni și dragostea divina doar atât asta își doresc,nu uitați că sa ne iubim aproapele nostru Bunul Dumnezeu să ne ajute

 8. Nu mai interpretați Sf. Scriptură după cum vă taie capul pe fiecare. Mai întâi că „Apocalipsis” nu înseamnă sfîrșit, ci descoperire.

 9. Eu nu vreau sa fiu nici boiler, nici avion, ci Om! Omul este Fiinta Divina! Ni s-au taiat “aripile” cu un scop! Cine reuseste sa vada??
  Daca Omenirea ar intelege asta, toate problemele ar lua sfarsit! Fara razboaie, fara pandemii, fara Tabara celor Rai si Tabara celor Buni!
  Dar suntem slabi, tematori, usor manipulabili, foarte legati de partea materiala a vietii, neglijand partea nevazuta, care daca am pune-o in valoare, ne-ar reda Stralucirea si Pacea!
  Insa pana atunci, ne lamentam, ne imbolnavim, traim terorizati, in nesiguranta, in dubii, asteptand un Salvator de cine stie unde…
  Asta in timp ce Lumina Divina din noi asteapta sa fie descoperita…🌹❤️

  • Dacă lumea ar fi condusă de Dumnezeu s-ar împlini tot cu ești în dezacord.Lumea zace in puterea celui rău cum spune Biblia în 1Ioan 5:19.Avem nevoie de Împărăția lui DUMNEZEU care o cerem în Rugăciunea Tatăl nostru. Cât de curând DUMNEZEU vă interveni și vă face pe Pământ liniște cum este în Cer.Facăse voia ta precum în Cer așa și pe pământ.

  • @Maria Nicula In curand se va intelege mai bine notiunea de Dumnezeu, unii parinti spun ca a fi habotnic nu este bine si ca pacatul cel mai mare este sa nu iti folosesti creierul. Oamenii inteleg intr-o maniera nuvelistica pe Dumnezeu. Se vede dupa privirea fiecaruia si dupa primele cuvinte din ce categorie face parte fiecare. Din pacate omenirea nu este inca pregatita pt anumite adevaruri, fiecare are liberul sau arbitru si alege ceea ce simte. Si tot di pacate, oamenii aleg cu mintea, nu cu sufletul…

  • @Victoria Alboteanu LUMINA divină nu întârzie să apară dacă noi studiem BIBLIA înțelegem cea ce învățăm și punem pe Dumnezeu prima persoană în viață noastră. El nu vă întârzia să-ți răspundă dacă âl chemi dintr o inimă sinceră. Noi vedem omul în exterior însă el cunoaște inima.Ziua lui de judecată este mai aproape decât credem noi și atunci vă separa oile de capre.

  • @Liliana Andriesei Cât de curând DUMNEZEU vă distruge acest sistem rău condus de cel rău și vă aduce o LUME Nouă condusă de fiul săuI SUS Cristos cel care a trăit că om pe pământ și a murit în chinuri groaznice că prin jerfa lui de răscumpărare lumea să fie scoasă din păcat și moarte pentru a trăi Veșnic. DUMNEZEU ne dă această oportunitate la toții însă ne cere să facem și noi ceva.Este consemnat în BIBLIE la cartea IOAN 17:3.

 10. NĂDEJDEA MEA ESTE TATĂL, SCĂPAREA MEA ESTE FIUL, ACOPERAMANTUL MEU ESTE DUHUL SFÂNT, TREIME SFÂNTA SLAVĂ TIE.AMIN.AMIM.AMIN.💛💛💛

  • Lauda cu credința e păcat mare.
   Dumnezeu o spune în Biblie, nu eu.

   Felicitări tuturor pentru fățărnicie!
   Dumnezeu e mândru de voi

  • @Cristina Camelia
   Eu strig: „Lăudat să fie Domnul!”, și sunt izbăvit de vrăjmașii mei. (Ps.18:3)

   De aceea, Doamne, Te voi lăuda  printre neamuri, voi cânta spre slava Numelui Tau. (Ps.18:49)

  • @Botezatu Saftica
   6.”Totuşi, pentru noi, este un singur Dumnezeu, Tatăl, din Care sunt toate şi noi întru El; şi un singur Domn, Iisus Hristos, prin Care sunt toate şi noi prin El.”
   7.”Dar nu toţi au cunoștință. Căci unii, din obişnuinţa de până acum cu idolul, mănâncă din cărnuri jertfite idolilor, şi conştiinţa lor fiind slabă, se întinează.”
   1Corinteni cap.8 cu versetele 6 și 7.
   Biblia ortodoxă
   Există un singur Dumnezeu Tatăl Ceresc, un singur fiu, Fiul Său Iisus Hristos și un singur Duh Sfânt pe care îl dă Dumnezeu fiecărui om care cunoaște Cuvântul lui Dumnezeu. Amin!🙏🌹

 11. 💙💛❤ Bravo d-nă Claudia, ați citat din Sfânta Biblie, este Adevărat, Scriptura este o lege și o regulă pentru toți creștinii, Domnul Isus să vă binecuvânteze, Amin!!! 🙏🙏🙏🇹🇩

 12. Conform acestor scenarii, înainte de a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ vor fi revarsari mari de apa, vezi topirea ghețarilor și o boala asemănătoare ciumei, pentru care oamenii trebuie sa se închidă în casa și sa stea acolo pentru a nu – și infecta semenii
  .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here