De ce nu-ți spune nimeni mai nimic despre trezirea spirituală?

Chiar acum, în această pandemie globală, foarte mulți oameni au mai mult timp să gândească și la alte lucruri decât cele materiale și mulți oameni suferă o adevărată trezire spirituală.

Dar ce nu vă spune nimeni mai nimic despre trezirea spirituală? Trezirea mea spirituală la modul serios a început din anul 2018. Nu am mai fost aceeași persoană, de fapt nu sunt o persoană, eu sunt o ființă umană care are o experiență umană.

Tot mai mulți oameni se trezesc la realitate când înțeleg de fapt că ele sunt ființe multidimensionale care au o experiență umană.

A fi spiritual nu înseamnă că trebuie să fii foarte pozitiv mai tot timpul.

Mulți oameni cred că dacă ești spiritual trebuie să fii precum un sfânt, trebuie să fii perfect tot timpul. Ceea ce nu este adevărat. Spiritualitatea este despre autenticitate, iar autenticitatea include ambele aspecte ale acestei vieți și cu bune și cu rele.

Noi suntem mult mai mult decât ceea ce ni s-a spus și trebuie să înțelegem treptat că noi suntem literalmente nelimitați ca și co-creatori. Tot acest Matrix este o mare capcană, o mare escrocherie și dacă menționezi acest aspect mulți nu vor putea înțelege.

Ceea ce nu vă spune nimeni despre trezirea spiritualăeste că după trezirea ta spirituală nu mai ești niciodată la fel. Totul se schimbă și nu te mai poți întoarce la vechea ta viață! Ceea ce nu vă spune nimeni despre trezirea spirituală este că de multe ori tu te poți simți ciudat.

Poți trece prin viață neînțeles.

Ești neînțeles și te simți uneori ca un locuitor străin printre oameni. Trebuie să îți dai seama că mulțimea este acest Matrix. Mulți oameni doar există și ei nu trăiesc dar trebuie să știi că ai venit aici ca să trăiești la adevăratul tău potențial.

Viața înseamnă să te simți viu. Sunt destui oameni care nu-ți vor primi mesajele. Ești înțeles greșit. Unii chiar te judecă pentru că tu vezi lumea diferit în mintea ta. Toți oamenii ar trebui să fie liberi și fericiți și să facă ceea ce le dă sens.

Toți oamenii din jurul tău îți spun să taci, să obții o slujbă, să faci ceea ce fac ceilalți, să ieși la pensie și apoi să mergi la locul de veci. Mai toți oamenii ascultă ceea ce se prezintă la știrile tv., ascultă doar de ceea ce le spune guvernul fără să asculte niciodată de vocea lor interioară.

Dar noi trebuie să fim liberi pentru că de asta am venit aici în această viață.

Ceea ce nimeni nu iți spune despre trezirea spirituală este că de multe ori aceasta poate fi un drum singuratic. Pe măsură ce te trezești, pe măsură ce ajungi în adevărata ta putere va trebui să mergi în pustie 40 de zile și 40 de nopți.

Spiritualitatea nu este ceva pe care o practici, spiritualitatea este despre cine ești tu cu adevărat, este esența ta iar ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală este aceea că spiritualitate este conectată la faptul de a afla cine ești tu cel real și autentic.

Trebuie să afli că nu ești persoana care crezi tu că ești. Nu ești ceea ce ți-a spus societatea că ești. Trebuie sa afli cine ești si asta înseamnă că trebuie să petreci timp cu tine însuți meditând.Trebuie să petreci timp cu tine însuți făcând drumeții de unul singur.

Tu ești mult mai mult decât ți s-a spus că ești.

Tu ești o ființă multidimensională și ești nelimitat ca și co-creator. Trezirea spirituală nu este doar lapte și miere căci va trebui să treci uneori prin noaptea întunecată a sufletului.

Egoul tău va trebui să moară înainte de a avea trezirea spirituală. Moartea ego-ului este locul de care te îndepărtezi căci tu elimini acea identitate falsă pe care ai creat-o în acest Matrix.

Citirea unei cărți despre spiritualitate sau despre Legile universale
nu înseamnă nimic căci trebuie să experimentezi singur tot adevărul.

Există nivele de spiritualitate și mulți oameni spun despre ei că sunt spirituali dar stilul lor de viață este încă în acest Matrix așa că încă mai au un drum lung de parcurs. A fi cu adevărat spiritual trebuie să realizezi că ești liber, căci libertatea este dreptul tău din naștere.

A fi spiritual înseamnă să lași dragostea să te ghideze și nu frica.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală este că mulți oameni s-ar putea să te numească adept al teoriilor conspirației și asta doar pentru că ai o minte proprie și pentru că nu crezi în știrile de la televizor și în tot ce se întâmplă în jurul tău.

Pe măsură ce suferiți această trezire spirituală veți vedea lumea atât de diferit. Majoritatea oamenilor nu gândesc singuri. Ei preiau doar ce li se spune să gândească. Această mulțimea este acest Matrix despre care vorbesc frecvent.

Ceea ce nu vă spune nimeni despre trezirea spirituală este că trebuie să înțelegi că viața asta este un joc cosmic iar tu ești un co-creator al propriei tale realități.

Trebuie să-ți dai seama că este multă responsabilitate atunci când te trezești spiritual. Îți dai seama că ai mai multă responsabilitate pe măsură ce treci de la natura ta inferioară la natura ta superioară.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală este nu
trebuie să fii o ființă umană perfectă, uneori poți fi și supărat dar asta nu înseamnă că ți-ai pierdut spiritualitatea. A fi spiritual nu înseamnă că trebuie să fii pozitiv 24 de ore, 7 zile pe săptămână.

Nu trebuie să fii un sfânt, nu trebuie să fii un înger.

Tu trebuie să fii real. Nu ai venit aici ca să fii perfect, ai venit aici ca să fii autentic. Ceea ce nu vă spune nimeni despre trezirea spirituală este că totul este conectat. Unitatea este adevărul suprem, separarea este cea mai mare iluzie.

Rasa este un concept creat de om și atunci când suferiți o trezire spirituală nu o să mai vezi oamenii ca împărțiți în rase sau naționalități, vei vedea oamenii ca și ființe umane căci suntem cu toții conectați.

Ceea ce nu vă spune nimeni despre trezirea spirituală este că mulți oameni încep să-și dea seama că viața aceasta este o călătorie, este o mare aventură și îți dai seama că ești un elev la Școala Vieții.

Ce nu-ți spune nimeni despre trezirea spirituală este faptul că nu ai venit aici ca să fii sărac și să trăiești în lipsuri, ai venit aici să trăiești din belșug și în abundența dată de Creator tuturor.

Eu am început să inspir mii de oameni pentru că mi-am dat seama că sunt un co-creator iar ca și sfat al meu este că și tu poți începe la fel cu abilitatea ta. Trebuie să începi să devii creatorul ralității tale.

Ceea ce nimeni nu îți spune despre trezirea spirituală este că va trebui să realizezi că mâncarea este informație și de aceea trebuie să consumăm alimente care să ne sprijine în a fi plini de sănătate și energie.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre spiritualitate este faptul că multor oameni le este frică de iad, dar spiritualitatea este pentru oamenii care au fost deja acolo prin trecerea prin prea multele suferințe și încercări ale vieții.

Ca să ai propria ta experiență spirituală nu trebuie să faci acest lucru printr-un intermediar căci toți suntem creați din aceeași Sursă. Ca să te conectezi cu Sursa Vieții tale nu ai nevoie de intermediari!

Ceea ce nu vă spune nimeni despre trezirea spirituală este că va trebui să te confrunți cu umbra ta și când te confrunți cu umbra ta realizezi că tot ce se întâmplă în lume chiar acum nu este altceva decât o reflectare a colectivului și de aceea va trebuie să te schimbi din interior spre exterior.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală este că acest lucru este cel mai bun lucru care ți s-ar putea întâmpla vreodată pentru că îți dai seama că nu ești atât de mic, ești puternic dincolo peste măsură și vocea ta contează. Poți avea impact asupra oamenilor în bine.

Ceea ce nimeni nu vă spune nimeni despre trezirea spirituală este că nu toată lumea se trezește în același timp. Mulți oameni pe care îi cunoașteți sunt încă în vraja profundă a visului, căci ei sunt hipnotizați de acest Matix dar nu-i judeca pentru că și tu ai fost la fel.

Munca ta de zi cu zi ar trebui să fie o reflectarea a experienței tale de trezire spirituală.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală este faptul că noi nu am fost niciodată singuri în acest univers și că există viață și pe alte planete.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală o reprezintă faptul că atunci când treci prin experiența ta de trezire spirituală și pe măsură ce te aliniezi cu cine ești tu cu adevărat totul începe să se armonizeze
în jurul tău într-o sincronicitate frumoasă.

Cei care suferă această gigantică experiență de trezire spirituală încep să lupte pentru libertățile lorși de aceea îți spun că trebuie să-ți regăsești puterea și să îți dai seama că noi suntem puterea.

Ei au încercat să ne îngroape dar tot ei au uitat că noi suntem semințe pline de viață și iubire.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală este că trebuie să realizezi că nu este nimic de care să te temi. Frica este cea mai joasă frecvență și de aceea ei te vor speriat și înfricoșat în permanență pentru că așa te pot controla mai ușor.

Ceea ce nimeni nu-ți spune despre trezirea spirituală este că trebuie să realizezi că iubirea este răspunsul la toate.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here