Pentru multe culturi antice de pe această planetă, lumea viselor a reprezentat ceva sacru.

Visele pe care le ai sunt reflectări ale vieții pe care o trăiești și, prin urmare fiecare vis are un sens profund și dacă înveți cum să afli despre acea semnificație ascunsă a visului, acest aspect te poate ajuta să-ți transformi viața.

Visele reprezintă limbajul minții subconștiente și prin urmare, când visezi, subconștientul tău îți „vorbește”.

Mintea ta subconștientă este acea partea din tine de care nu ești conștient în timpul zilei.

Tot ceea ce tu ai încercat să ascunzi, să reprimi în timpul zilei, va apare în visul tău.

Poți alerga, dar nu te poți ascunde pentru totdeauna căci totul va ieși la iveală și aici….visele tale pot fi un reper prețios.

Așa că sunt semnificații importante în visele pe care le ai și pe care nu trebuie să le ignori niciodată.

Sunt oameni pe care îi cunoști din copilărie și care apar în visele tale. Sunt oameni cu care nu ai vorbit în ultimii 15 ani dar care îți apar în vis. Acest aspect este foarte important, căci dacă visezi pe cineva cu care nu ai mai vorbit de mult este pentru că ai treburi neterminate cu acea persoană.

Mintea ta subconștientă este un tărâm necenzurat. De multe ori oamenii visează un membru al familiei care se află la mii de kilometri distanță și poți primi un mesaj important de la acea persoană.

Lumea viselor este tărâm astral și de aceea mulți oameni spun că se întâmplă atât de multe în lumea viselor.

ADN-ul nostru este un internet biologic. Așa că poți trimite instantaneu mesaje oamenilor și poți întâlni de fapt oameni în lumea viselor și unde poți accesa probleme nerezolvate.

O mulțime de oameni au o relație cu cineva pentru o perioadă mai lungă sau mai scurtă de timp, apoi după ce se despart visează la fostul sau fosta…și asta se întâmplă pentru că acolo….încă mai sunt lucruri pe care trebuie să le rezolvi.

Deci, de fiecare dată când visezi oameni, pe care îi cunoști din copilărie, oameni cu care tu nici măcar nu ai mai vorbit de mult timp, acesta este un semn prin care există dorința de a-i contacta.

Contactează acea persoană, dacă ai numărul de telefon sau o adresă de email. Există o veche zicală care spune așa: „Atunci când tu mă visezi pe mine, este pentru că și eu te-am visat pe tine!”.

Așa că amintește-ți mereu că dacă visezi o anumită persoană este pentru că amândoi trebuie să evoluați mai mult împreună. Posibil încă, să mai aveți probleme pe care trebuie să le rezolvați.

În acest Univers totul se întâmplă dintr-un motiv și niciodată nu o să visezi o persoană accidental.

Ai visat la acea persoană deoarece sunteți conectați la un nivel mai profund. Un alt semn din vis foarte important și pe care nu ar trebui să-l ignori niciodată este acesta: când te simți urmărit iar tu alergi ca să scapi de acel urmăritor.

Acesta este un semn generat de faptul că în timpul zilei este posibil să ai o mulțime de temeri. Chiar acum cu acestă pandemie globală o mulțime de oameni se află într-o permanentă stare de frică. Dar dacă ai suficientă credință nu e nimic de care să-ți fie frică.

Tu ești o ființă liberă și trebuie să lași dragostea să te ghideze. Nu te teme dacă visezi mereu ca și cum cineva te aleargă. Asta este pentru că încă mai ai de învățat cum să-ți depășești frica.

Cei care conduc destinele omenirii în acest Matrix, conduc prin inducerea fricii în oameni…iar cel mai bun mod de a depăși frica este să faci față fricii și să dai piept cu ea.

Un alt semn din vis pe care nu trebuie să îl ignori niciodată este acela când ai senzația de a cădea în gol. Mulți oameni visează ca și cum ar cădea de pe o clădire. Acest vis adeseori este precum o metaforă…adică aceea a căderii din har.

Este precum ai cădea din grație. Uneori poate ai avut o abilitate…ai fost foarte priceput la ceva și acum ai pierdut acea dexteritate.

De multe ori noi putem deveni prea mândri și acest vis al căderii în gol reprezintă un semn că trebuie să învățăm să devenim umili.

Acest vis al căderii în gol poate fi legat și de încrederea în stima de sine. Uneori simțim că nu credem suficient în noi înșine deci trebuie să învățăm cum să avem încredere în noi înșine.

Căci uneori viața te poate doborâ însă nu te concentra asupra căderii…concentrează-te asupra revenirii.

Vreau să îți reamintesc că tu nu ești o victimă a circumstanțelor. Tu ești un co-creator al propriei tale realități.

Un alt semn important din vis pe care nu trebuie să-l ignori niciodată este acela când visezi că zbori.

Acesta este un semn care îndică faptul că tu părăsești acest plan 3d și te îndrepți către o dimensiune superioară, dimensiune unde dragostea domnește.

Este un semn puternic că tu începi să crezi în tine, începi să te iubești pe tine, începi să accepți și tu însuți începi să zbori prin viață.

Acum noi oportunități apar în viața ta și acum întregul univers funcționează în favoarea ta.

Un alt semn important care îți poate fi transmis prin intermediul visului este acela când te visezi gol, dezbrăcat, iar tu te simți jenat de acest aspect.

Aceasta este o metaforă prin care va fi necesar să înveți cum să-ți depășești rușinea.

Multor oameni le este rușine să fie ei înșiși. Nimic nu este mai frumos decât autenticitatea ta.

Când te visezi gol este un semn că te simți
vulnerabil sau te simți rușinat și jenat. Acesta este un semn că trebuie să înveți să te iubești pe tine însuți mai mult.

Trebuie să înveți că nu e nimic de care să-ți fie rușine. Trebuie să înveți cum să te accepți pentru tine și trebuie să te oprești din a te îngrijora de ce cred alții despre tine.

Un alt semn din vis pe care nu trebuie să-l ignori niciodată este acela când te simți flămând și ți-e sete. Dacă ești mereu însetat în visele tale acesta estesemn că trebuie să înveți cum să te hidratezi mai bine.

Dacă ești înfometat în vis aceasta este deoarece mintea ta subconștientă îți spune că tu trăiești cu frica de a nu avea suficient. Ți-e teamă că lucrurile se vor epuiza curând. Trăiești încă într-o mentalitate a lipsei pe când în realitate, abundența este starea noastră naturală.

Este un semn prin care trebuie să înveți să accepți abundența în viața ta.

Un alt semn din vis pe care nu trebuie să-l ignori niciodată…este acela în care visezi că moare cineva.

O mulțime de oameni au premoniții că se întâmplă sau se va întâmpla ceva. Când visezi că moare cineva asta nu înseamnă întotdeauna că va muri și în viața reală. Ei bine, aceasta este doar o metaforă care poate indica o renaștere.

Dacă visezi că mori este pentru că ceva moare în tine această lume și tu renaști într-o lume nouă, tu renaști într-o mentalitate nouă, o nouă energie, o nouă perspectivă.

Deci moartea într-un vis nu este întotdeauna un lucru rău. Este precum te eliberezi de ceva vechi iar acum îmbrățișezi noul.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here