Mihai Voropchievici a vorbit în emisiunea „Adevăruri ascunse” despre astrokarma fiecărei zodii. „Este o datorie pe care într-o viață anterioară nu am dus-o la îndeplinire. Omul revine, sub o altă înfățișare, dar cu îndatorirea de a-și îndeplini acea datorie”, a spus numerologul.

Facebook Comments

22 COMENTARII

  1. Buna treaba ! Nici nu s-a terminat emisiunea si deja e pe net.Felicitari !! Nu stim nimic de Dana,ce face? Salutari si toate cele bune Danei si copiilor ei !

  2. Cam așa stau lucrurile cu PEȘTII… Eu mă găsesc în toate descrierile voastre… Mulțumesc frumos, dragii mei!!!! Vă iubesc!!!

  3. Sunt varsatoare si ma regasec in tot ce se spune despre zodia mea. locuiesc si eu de peste doua decenii in strainatate si ma alatur Mirelei Popa care traieste in Austria . Ma alatur referitor la rugamintea ei , referitor la nasterea copilului in Romania, cu tot ce tine inregistrarea datei de nastere, ora ,minut, asa cum este aici in strainatate.Sunt date esentiale in viata unui om.Desigur si cu asistare la nastere in orice clinica. Este cazul sa se tremine cu aceste „inchideri” mentale si la noi in tara. Multumesc !

  4. Eu sunt berbec , dar nu sunt egoista , am cedat pentru toti si eu m-am lasat intotdeauna pe ultimul.loc!Asa ca la mine nu se potriveste!

  5. 🤣sunt Fecioara și mereu spun că am fost vreo prințesa in altă viață pt că acum muncesc ff mult și întrețin niste ,,paraziti,,🤣

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here