La început toți credem că avem timp enorm la dispoziție, iar apoi te poți trezi bătrân.

ASTĂZI ESTE ZIUA ÎN CARE NU MAI AȘTEPȚI – Cel Mai Bun Video Motivațional. Speaker: Leo Burtisan; Copyright: www.LeoBurtisan.com

Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

Posibil să existe multe șanse, însă numai una singură contează cu adevărat.

Și până la urmă toți avem o existență limitată aici pe acest Pământ. Nu ai cum să oprești ceasul. Nu ai cum să oprești timpul. Numărătoarea inversă este activă chiar din momentul în care te naști, iar zilele sunt finite.

La început toți credem că avem timp enorm la dispoziție, iar apoi te poți trezi bătrân.

Și în acest context, ce doresc să spun: că în ciuda faptului că timpul nostru este limitat, mai toți suntem afectați de boala așteptării.

Lumea așteaptă mereu să fie gata: „Așteptați momentul potrivit!”

Dar eu îți spun că dacă aștepți până când te vei simți încrezător, apoi, atunci aceasta reprezintă moartea visului tău. Este moartea a tot ceea ce ți-ai dorit să vezi real în viața ta.

Aștepți ca să fii pregătit!

Aștepți să ai toți banii!

Aștepți să slăbești!

Aștepți să fii eliberat de frică!

Însă astăzi este ziua în care nu mai aștepți. Începând de astăzi nu vei mai aștepta, căci vei purcede la treabă. Vei începe să acționezi. Pentru că de fiecare dată când tu acționezi și te mobilizezi, cu siguranță că vei începe totodată ca să primești și plata. Căci vei fi răsplătit, cu siguranță!

Trebuie să ai curajul ca să începi și să nu mai aștepți momentul prielnic. Nu! Căci viața este scurtă și nu te așteaptă!

Și ceea ce este interesant, este că atunci când te angajezi și ai curajul să începi, să începi să faci lucrarea, s-ar putea să nu pară perfect la început totul. Însă când tu vei privi în urmă, vei putea să conectezi ușor, fiecare punct din drumul tău.

Și cu cât vei intra mai devreme în joc și pornești la drum, CU ATÂT VEI AVEA O VIAȚĂ MAI BUNĂ!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here