Fii informat cu privire la ceea ce se întâmplă acum în jurul tău, în familia ta, în comunitatea ta, în țara ta, în lume, însă nu permite să fii inundat cu energii de vibrație joasă.

Este o diferență între aceste două lucruri. Nu ignora complet ce se întâmplă în jur, rămâi informat, tratează-i cu compasiune pe cei care trec prin situații dificile, ajută-i, în măsura în care poți, dar rămâi un Observator neutru, nu te lăsa inundat/ copleșit de frică, îngrijorare, anxietate, supărare, furie, nu te lăsa tras în jos pe acea spirală a vibrațiilor joase.

Faptul că ești capabil să te menții într-o stare de echilibru energetic/ emoțional și să îi susții de la acest nivel este cel mai mare „Dar” pe care îl poți face celorlalți.

Nu îi ajuți cu mare lucru dacă și tu ești într-o stare dezechilibrată, dacă și tu ești debusolat, înfricoșat, îngrijorat…Nu este vorba despre a ignora/ nega/ refuza să admiți faptul că se petrec niște lucruri dureroase, că multă lume experimentează haos, că mulți oameni trăiesc în frică.

Este vorba despre faptul că în ciuda a ceea ce se petrece în jur, în ciuda acestor energii foarte puternice ale fricii, în ciuda faptului că poate și viața ta este afectată într-un fel sau altul de ceea ce se întâmplă, ești capabil să îți păstrezi echilibrul energetic/emoțional și să îi susții/ încurajezi și pe alții.

Asta înseamnă să fii puternic și să fii un sprijin pentru cei din jur.

Alternativa este să fii și tu în aceeași stare de agitație/ frică/ anxietate, îngrijorare ca și ceilalți – în acest caz nu poți să-i ridici vibrațional pe ceilalți. (Amanda Lorence)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here