Arta recunoștinței. Recunoștința este cheia legilor Universului și singura rugăciune corectă. Ascultați o scrisoare de recunoștință care vibrează puternic | Meditația săptămânii este o rubrică realizată exclusiv pe baza poveștilor, scrisorilor de recunoștință, mantrelor, experiențelor și rugăciunilor voastre, pe care ni le trimiteți, pentru ca noi să le publicăm aici, pe Sursa de Motivație Zilnică.
Este rubrica voastră așa, că îndrăzniți și trimiteți-ne tot ceea ce vă șoptește sufletul și doriți să împărtășiți. #nustiai asta #adevarurigreudesuportat #cheiatrezirii #ghidultreziriispirituale
Este suficient doar să vă direcționați gândul către oamenii cărora nu ați îndrăznit niciodată să le transmiteți recunoștința pe care o merită din partea voastră și cuvintele vor veni de la sine.
Ni le trimiteți la adresa de E-Mail: sursademotivatie@aol.com și noi le vom publica pentru ca ele să bucure și să inspire și alte suflete. Vom adăuga astfel împreună la banca de bucurii a Universului !
Îndrăzniți să împărtășiți bucurie și veți fi răsplătiți înzecit cu bucurie !

LINK PENTRU DONAȚII

DEVINO MEMBRU AL CANALULUI PENTRU A PRIMI ACCES LA BENEFICII

Dacă doriți să susțineți activitatea de realizare a documentarelor și podcasturilor marca Sursa de Motivație Zilnică, o puteți face fie devenind membru al canalului, ( apăsați butonul ALĂTURĂ-TE, aflat sub fiecare videoclip lângă butonul ABONEAZĂ-TE), fie accesând linkul de mai sus către contul nostru de donații deschis pe www.tipeeestream.com. Vă mulțumim !

ALTE VIDEOCLIPURI RECOMANDATE

MEDITAȚIA SĂPTĂMÂNII | TOATE EPISOADELE

SECRETELE CELOR 12 LEGI SPIRITUALE ALE UNIVERSULUI

RECUNOȘTINȚA CHEIA LEGILOR UNIVERSULUI

GHIDUL TREZIRII SPIRITUALE

Facebook Comments

41 COMENTARII

 1. Mulțumesc cu recunoștință 🙏🌈,sunt onorată pentru aceasta propunere, îndrăznesc,îmi fac curaj 🙌✨! Namaste🙏!

 2. Doamne sunt fericita că exiști Sfânta lumină care mă va inunda până în infinit ,mulțumesc scump univers nemărginit in iubire.

  • Fii binecuvântată pe cale cu Lumină și Iubire!
   Vă iubesc și vă îmbrățișez cu sufletul plin de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🙏🏻🤗💞🦋

 3. Mulțumesc frumos și din tot sufletul, întregi echipe și tuturor celor care sunt abonații acestui canal ❣️ fiecare suflet face pași spre lumină și creștere spirituală cu ajutorul acestei echipe minunate❣️❤️vă iubesc ❣️

 4. Multumesc că exist și mă bucur de viață în diverse moduri dar mai ales mulțumesc cu recunoștință și iubire CREATORULUI ȘI CELOR CARE PRIN CANALE LOR, M-AU AJUTAT SĂ MĂ TREZESC!!! VĂ IUBESC!😇🥰❤🙏🙏🙏

  • Elvira…mulțumim…
   Binecuvântări divine!
   Vă iubesc și vă îmbrățișez cu sufletul plin de Lumina Iubirii!
   Namaste!
   🙏🏻🤗💞

 5. Buna seara tuturor celor implicați în căutarea și conectarea cu lumina interioară. Sunteți extraordinari prin împărtășirea însăși a razelor de lumină ce ne ghidează ușor pe toți!

  • Larisa, mulțumiri și recunoștință pentru aprecieri și prezența pe această pagină spirituală.
   Fii binecuvântată pe cale cu Lumină și Iubire!
   Vă iubesc și vă îmbrățișez cu sufletul plin de Lumina Iubirii!
   Namaste!

  • ,,Două inimi când se-mbină
   Când cufund pe tu cu eu
   E Lumină din Lumină
   Dumnezeu din Dumnezeu!”
   Eminescu…
   🙏🏻🤗💞🦋

 6. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc la puterea infinit. Vă iubesc pe toți și in toate, vă iubesc și sunt recunoscător pentru că m-ați adus la starea de a mă descoperi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here