222

Nu puteți controla fiecare eveniment care are loc în viața voastră, dar prin arta de a folosi inteligent afirmațiile pozitive puteți schimba semnificațiile celor întâmplate și să reușiți astfel să creați o lume mai bună pentru voi. În primul rând, trebuie să înțelegeți că sunteți 100% responsabil pentru ceea ce experimentați și trăiți. Cel puțin pentru că nimic nu te poate influența fără permisiunea ta. Aflați cum să vă restructurați acceptarea experiențelor întâlnite în viață prin arta folosirii afirmațiilor puternice.

Ce reprezintă afirmația pozitivă

O afirmație poate fi asemuită unui crez care poate fi rostit cu voce tare, în care îți descrii visele și ambițiile pe care intenționezi să le transpui în realitate. O afirmație pozitivă reduce stresul și îți îmbunătățește încrederea. Afirmațiile declanșează puterea subconstientului tău.

Ai obiceiul să te gândești negativ la tine? Dacă da, s-ar putea să nu iei în considerare nici măcar modul în care aceste gânduri se opun în succesului tău în viață. Gândirea pozitivă elimină această negativitate și crește vibrația energetică pe care o răspândești în jurul tău.

Afirmațiile pozitive ne ajută să programăm mintea noastre subconștientă, pentru a ne îndrepta spre obiectivele noastre într-un mod autonom.

Gândurile tale predominante te pot răni sau te pot apropia de visurile tale. Ai grijă ce gânduri alegi!

Sunteți gata să vă programați pentru succes? Mai întâi amintiți-vă că ceea ce vă alimentează mintea determină rezultatele obținute. Dacă permiteți gunoiului negativității să persiste în minte, atunci cum oare va arăta oare viața dvs.?

Dacă doriți să reușiți, trebuie să respingeți gândurile negative. Majoritatea oamenilor nu sunt în măsură să se programeze pentru succes, în ciuda faptului că practică gândirea pozitivă, totuși negativitatea domină mintea.
Viața lor este plină de gânduri și sentimente negative, atât de mult încât nici cele mai puternice afirmații nu par să le afecteze în vreun fel viața.

Rezultatele pe care le obții în viață sunt legate direct de sentimentele, gândurile și acțiunile tale. Trebuie să arunci o privire serioasă asupra vieții tale. Dacă nu îți place ceea ce vezi, înseamnă că gândurile tale predominante nu sunt programate pentru succes. Deci, care este cheia succesului? Există câteva sfaturi pe care le puteți folosi pentru a vă dezvolta gândirea pozitivă și pentru a vă schimba viața.

Câteva reguli simple pentru crearea afirmațiilor pozitive

Folosiți afirmația pozitivă la timpul prezent, de exemplu, „Am pierdut 15kg” și nu „O să pierd 15kg până în decembrie”.

Includeți intensitatea emoțională în afirmații, chiar și atunci când nu credeți suficient în ele. De exemplu, „Familia mea mă sprijină în orice întreprind”.

Construiți afirmații scurte și clare.

Afirmațiile dvs. ar trebui să se potrivească perfect cu ceea ce doriți să experimentați în realitate.

Nimeni nu trebuie să-ți aprobe visele pentru că este viața ta, așa că poți face tot ce vrei cu ele.

Folosiți orice declarație pe care o doriți, atât timp cât vi se potrivește. Dacă doriți să o schimbați, aveți toată libertatea.

Trebuie să repetați afirmațiile pozitive pe tot parcursul zilei. Spuneți-le cu voce tare în timp ce faceți un duș sau meditați. Scrie-le în jurnalul tău sau pe oglinda din baie. Vizualizați aceste fraze ca reale și simțiți-le ca fiind existente. Zâmbește în timp ce le repeți, iar gândirea pozitivă va aduce în curând rezultate minunate.

În cele din urmă, rețineți că vă puteți transforma viața doar atunci când gândirea și simțirea se schimbă. Eliminați gândirea negativă dacă doriți mai mult de la viață.

Citește și alt articol interesant AICI: Dacă Vrei Să Ai Succes În Viață Niciodată Să Nu Folosești Aceste Fraze

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here