Descopera Lumea Tv va aduce zilnic ultimele noutati din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigheaza si analizeaza fenomene controversate,mistere, inventii sau descoperiri din trecut si din prezent si isi invita telespectatorii sa exploreze inpreuna cu Elena Oprica tainele ascunse ale omenirii.

❤️ Abonează-te la Descopera Lumea Tv :

#descopera #mistere #incredibil #periculos #istorie #tulburator #nemaiauzit #inexplicabil #adevar

Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți place te rog să-l distribui și/sau să-l adaugi în playlist!

Facebook Comments

26 COMENTARII

 1. Bravo Elena, ma bucur ca dai sansa si la Romani sa mai afle cate ceva despre acest fenomen.
  PS. Doctor se pronunta Doctor si in Engleza, nu D[a]ctor.

 2. Da va pot explica eu. Nu am nici un interes sa mint , exista o modalitate de comunicare cu acesti frati ai nostri.Sufletele lor au fost create in acelasi timp cu sufletele noastre.Ne cunoastem intre noi.Am experimentat viata pe toate planetele.Planeta noastra este ultima scoala si cea mai grea.Numai Maestri ajung pe aceasta planeta,la aceasta scoala.Noi stim totul ,caram in subconstientul nostru toate memoriile din vietile trecute.Nu le putem folosi prntru ca ,energia pe aceasta planeta este foarte mica,intentionat a fost creata in acest fel ,daca eti la o scoala ai si examene de dat si daca sti intrebarile nu se mai numeste examem.Creatorul cum spunem noi Dumnezeu ,a dat ordin ca nimeni sa nu intervina,din aceasta cauza multa lume s-au intrebat unde a fost Dumnezeu cind s-au intimplat o multime de probleme pe pamint.Dupa al doilea razboi mondial dumnezeu a trimis o mare statie sa ne supraveghieze este mai aproape decit sateletii,din acea statie pleaca ozeneurile si inspecteaza anumite lucruri.Statiea nu o putem vedea pentru ca este in alta dimensiune la fel si ozeneurile numai daca vor ei ii putem vede altfel nu .Deci sa nu va fie frica .EI sint aici pentru ca vibratiea in urma unei explozii nucleare poate dertanja toate sistemele solare care sint locuite.Din 2013 Dumnezeu a in ceput sa schimbe frecventa la oameni ,o sa aveti dureri de cap,articulatii,palpitati la inima suieraturi in urechi,Acum va spun citeva regule care trebuie sa le luati in consideratie Ei le spun nu eu,
  1.Nu trebuie sa mai mincam carne de porc,vita,sau pui din comert,nici un fel de mincare procesata ,simplu sint modificate genetic,contin steroizi , hormoni,si foarte mare cantitate de energie negativa datorita modul lor de crestere.
  2.Pentru a va desprinde de energia joasa in care sinteti iertati si cerertiva iertatre la toti oameni care credeti ca i-ati suparat ,si iertativa si voi de greselile de care va simtiti vinovati.
  3. Nu mai folositi zahar ,Floridele din pasta de dinti
  4.Indeparati ura ,nu criticati si nu mai condamnati greselile altora nu avem dreptul sa judecam,invatati sa iubiti si sa respectati totul ce este in jurul vostru totul are viata.
  5.Sa nu va simtiti vinovati daca nu puteti merge la biserica acelesi lucru puteti sa il faceti si acasa ,dar rugativa cu voce tare,dar daca puteti mergeti este o energie foarte buna pentru voi.[
  ,cimpul de energie creste ]
  6.Nu credeti tot ce este scris in Biblie voi ati scriso ,dar Bucurativa ca Dumnezeu si Isus Cristos exista pentru voi,[ el a ales sa fie rastincnit pe cruce ca voi sa nu uitati sa tineti minte ]
  7.Eliminati Frica.sa nu va fie frica de nimic [media]sau ce o sa se intimple in jurul vostru. Frica va tine pe loc…
  8.Nu exista ghiavolul si iadul a fost inventat de religi sa bage frica in voi si sa va tina sub control
  9.Nu exista pacate nu va pedepseste nimeni va pedepsiti singuri .Carmele pe care le creati le platiti .
  10.Fiecare om de la nastere are un gardian [inger] rugativa sa va asiste pe fiecare zi,Nu sa va ajute nu este un cuvint potrivit.
  11.Rugativa pt.pace,planeta si toate vietuitoarele .cind va rugati cu voce tare creati.
  12.Aveti grije ce creati.da scrie in Biblie ati fost creati dupa chipul si asemanarea ..SINTETI CREATORI dar ati uitat.
  13.Aceste cuvinte nu trebuie sa existe in vocabularul vostru,Nu pot,este greu,sint obosit,nu cred,etc.
  14.Nu uriti nicio Nationalitate sau alta Religie veti experimenta viata in orce nationalitata si toate religiile.
  Sint foarte multi extraterestri printre noi sint aici sa ne protejeze si sa ne ajute sa invatam sa Iubim,Ne protejaza de o civilizatie foarte avansata, acestia au influentat pe acea clasa care fac tot posibilul sa ne controleze.Aceasta civilzatie nu au suflet ca noi si nici nu o sa aiba nu sint creati de dumneseu.
  Cred ca este deajuns ce vam spus am sa scriu mai mult incurind,multi dintre noi nu sint pregatiti sa conceapa alceva decit cunosteau.si ai desus spun asemanator .la un copil mic nu ai cum sa il dai trei feluri de mincare.Incjiei cu cel mai frumos si unic salut Dumnezeu sa va binecuvinteze si va Iubesc.[ ajutativa intre voi ,fiiti calmi ,indepartati ura si descoperiti iunirea si respectul ].

 3. Lasa sa vina ,da sa vina odata ca tere rai suntem si pacatosi ,invidiosi avari tot c ei mai rau sa adunat in sufletele nostre,dar stiti ce ??numai va dati cu parere ca vine ,ca trbui sa vina ca etc asta numai americani care ma rog ,stiu mai multe si Vaticanu care tace stie ceva dar om vedea ce vre ti ??nu traim cit lumea si pamintu asa cum cred guvernati de fura ,si fura ,sa aibe baniiii ,averi case va spun eu ca nu pun capu linistiti pe perna nici unu dintre ei vor vedea 😶

 4. Fenomenul OZN,care nu sunt neaparat obiecte neidentificate,ci nave spațiale extraterestre,e unul real si pot confirma acest lucru,ca am avut o asemenea experiență în copilărie,ziua în amiaza mare,cand jucam fotbal,împreună cu alti prieteni ai mei,cand deasupra noastră,pe axa nord-sud si poziționat în penumbră soarelui,în dreptul orei 11,a apărut o astronava sub forma unui trabuc.S-a oprit meciul de fotbal,ne-am uitat timp de un minut,după care am reluat meciul,iar la câteva secunde după ce m-am uitat sa vad daca mai era acolo,dispăruse,asa cum a apărut,pe tăcute!

  • Adăugând o completare,aș putea spune că pe extratereștrii nu-i interesează dezvoltarea noastră științifică și tehnologică,ci mai degrabă dezvoltarea nivelului de conștiință,deoarece,noi avem o atitudine violentă, agresivă și putem devenii un pericol pentru noi înșine,pentru această civilizație si nu in ultimul rand un pericol pentru ei,iar pentru mine această explicație e cea mai plauzibilă,în ceea ce privește aparițiile lor foarte dese din ultimii 50-60 de ani!

 5. Dacă vezi ceva paranormal nu te crede nimeni iar daca cineva vede ceva nu il crede nimeni pentru oameni aceste lucruri sunt ascunse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here