Una dintre cărțile mele preferatele este „Alchimistul„ de Paulo Coelho și o singură frază din carte vreau s-o reamintesc în acest videoclip: ”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”

Căci universul și viața își dezvăluie secretele celor care îndrăznesc să-și urmeze inima.

Avem multe de vorbit despre creșterea frecvenței, despre creșterea vibrației căci Viața este energie.

Sunt aici și vreau să-ți spun că trebuie să îți antrenezi mintea pentru a obține ce dorești în viață.

Vezi tu, pentru o lungă perioadă de timp, mă iau ca exemplu pe mine, mi-am spus că este imposibil pentru mine să pot face ce îmi doresc și iubesc mai mult în această viață….adică să ajut și să inspir oamenii.

Acesta se numește blocaj mental, așa că a trebuit să-mi reconectez creierul și să îmi antrenez mintea pentru putea spune că de fapt aceste limitări există doar în mintea mea.

Te asigur că îți poți schimba radical existența dar în primul rând trebuie să înveți să spui că orice este posibil, orice este la îndemâna ta.

Cei mai mulți oameni trăiesc într-o zonă de confort, în acea siguranță, în acea iluzie a libertății care de fapt, în realitate reprezintă cea mai mare închisoare a vieții lor.

Trebuie să înveți cum să ieși din zona ta de confort dacă dorești să manifestești mai mult în viața ta.

Mintea ta este precum o grădină și ceea ce plantezi acolo va crește. Majoritatea oamenilor nu realizează că în fiecare zi fie ei pot deveni mai liberi, fie tot ei, pot crea o viață plină de limitări.

Ai mare grijă la gândurile tale pentru că precum gândești și vei crede așa vei deveni. Mai reține acest aspect foarte important…că ori de câte ori spui că vrei ceva, prin vibrația ta tu trimiteți un semnal câmpului cuantic că nu ai ceea ce dorești de aceea vei rămâne întotdeauna în lipsa a ceea ce dorești.

În schimb afirmă cât poți de mult și de des…că tu trăiești într-o viață abundentă și mulțumește pentru acest aspect.

Viața nu îți va oferi niciodată ceea ce vrei dar îți va oferi întotdeauna ceea ce ești la nivel vibrațional. Căci viața reprezintă un joc al frecvențelor…căci totul este energie.

Prin urmare, pentru a a-ți antrena mintea ca să obții ceea dorești trebuie să înveți cum să te potrivești vibrațional cu cea ce tu dorești.

Trebuie să-ți antrenezi mintea și să fii concentrat pe un scop. Trebuie să-ți antrenezi mintea să execuți lucrurile eficient…dar pe rând.

O mulțime de oameni au o mulțime de priorități dar nu au clar care este prioritatea principală.

Deci dacă dorești să îți antrenezi mintea pentru a obține ce vrei trebuie să înveți cum să faci un singur lucru la un moment dat. Nu zece mii de lucruri în același timp.

Mulți oameni nu-și extind mintea și astfel nici viața lor nu se extinde. Mulți oameni trăiesc conform așteptărilor societății.

Prin urmare, ca să îți îmbunătățești viața trebuie să-ți dezvolți minea. Eu de exemplu citesc ceva interesant în fiecare zi, dar nu citesc doar cărți căci învăț să accesez cea mai mare carte dintre toate cărțile care este reprezentată de „cartea” din interiorul tău. Căci în interiorul tău se află un izvor nesecat de cunoaștere.

Mulți oameni nu își mai folosesc memoria suficient pentru că își folosesc întotdeauna iPhone-ul sau telefonul Android și de aceea mintea ta va deveni stagnantă.

Ca mintea să fie eficientă trebuie să-i dai creierului combustibilul potrivit. Elimină pentru întotdeauna din vocabularul tău expresia: „Nu pot!”.

Începe să spui că poți și astfel îți vei antrena mintea să obții ceea ce dorești. Reamintesc fraza de la început și anume că „universul își va dezvălui secretele sale celor care îndrăznesc să-și urmeze inima!”.

Dacă dorești să urmărești și alte video-uri interesante te invit să te abonezi la canalul meu Youtube, să apeși pe butonul Like și să lași un comentariu sub acest video.

Mulțumesc pentru vizionare și rămâi binecuvântat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here