Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

„Acesta este purul adevăr despre rezoluțiile de anul nou.

75% din rezoluțiile de anul nou pe care le-ați spus: „Nu voi bea anul acesta, voi merge zilnic la sală, o să caut un nou loc de muncă, o să încep asta”…în prima săptămână, doar 75% din aceste rezoluții sunt încă în vigoare.

Asta înseamnă 7 zile.

Și purul adevăr dureros este că, până la sfârșitul acelui an, doar 8% din aceste rezoluții au succes. 8%!!!

Și asta este problema! Există unii dintre voi care sunteți încă imaturi! Când entuziasmul tău crește și efortul crește. Dar când entuziasmul tău se reduce, efortul tău scade.

Pentru unii dintre voi: sunteți prea temporari…

Când ești entuziasmat omule, vii la muncă…prima săptămână, prima lună, primele 3 luni în care ai obținut acel loc de muncă, ai fost entuziasmat și așa depuneai efort. Ai fost pe foc. Acum, ai devenit confortabil. Și nu ești mai încântat.

Și ghiciți ce s-a întâmplat? Efortul tău a scăzut.

Așadar, fă-mi o favoare…elimină acest sentiment. Elimină entuziasmul…

Nu avem de-a face cu sentimente, deoarece sentimentele se ridică și coboară.

Nu trebuie să vă entuziasmați! V-ați angajat pentru acea slujbă! Nimeni nu vă obligă să luați acea muncă, v-ați semnat numele pe linia punctată…

Și angajamentele sună cam așa: nu-mi pasă cum mă simt, nu-mi pasă dacă sunt entuziasmat, nu-mi pasă dacă sunt în formă, nu-mi pasă dacă sunt concediat…căci ai făcut un ANGAJAMENT!

Acum a venit timpul să te ridici. Unii dintre voi doar vă jucați. Nu te mai juca!!!

Vorbești despre tine vrei să ai succes! Oprește-te! Nu ești serios…Dacă spui că este prea mult, dacă spui că nu mai poți face, înseamnă că nu vrei. Nu ești dispus să faci investiția. Nu este niciodată prea mult dacă vrei într-adevăr.

Nu este cea mai talentată persoană care reușește! Talentul nu înseamnă un lucru extraordinar dacă talentul nu apare.

Nu este cel mai iute, nu este cel mai rapid, nu este cel mai puternic…Nu nu nu, nu este asta! Este persoana care face ca toate visele sale să devină realitate. Uneori este mai puțin talent și mai mult efort.

Uneori este vorba de consecvență.

Continuați să faceți acest lucru! Continuați să faceți acest lucru! Continuați să faceți acest lucru și nu vă opriți niciodată și nu renunțați niciodată…și nu renunțați niciodată, zi de zi, jucați după joc, secundă după secundă, minut cu minut! Auziți ce am spus?

Mulți dintre voi nu vor avea niciodată succes! Nu veți avea niciodată, nu o veți face niciodată, nu veți mai fi niciodată, pentru că sunteți doar interesat de asta! Asta este tot ce sunteți.

Doar îți place. Încerci să treci la nivelul următor și ești doar interesat. Te păcălești singur! Uită de asta.

Dacă vrei să treci la nivelul următor…dacă vrei să-l „mănânci”, dacă vrei să-l visezi, dacă vrei să trăiești în el, dacă vrei să înoți în el, dacă vrei să-l porți, dacă vrei să fii, dacă vrei și dorești să îndeplinești, dacă vrei să o faci…nu mai vorbești despre asta și dă-mi un angajament complet, 120%!!!”

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here