Download/streaming link:
Subscribe to MediaPro Music:
Find us on the web:

Follow Andreea Olaru

Follow Robert Toma

Licensing: contact@mediapromusic.ro

Andreea Olaru feat. Robert Toma – Oare o sa-ti amintesti? (Official Video)
Producatori: Robert Toma, Alex Parker
Muzica: Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonica
Text: Robert Toma, Andreea Olaru
Vioara: Zenn
Mix & Master: Alex Parker

Director: Arcadie Spoiala
D.O.P.: Dima Spoiala
Video Directed by SpoialaBrothers

MediaPro Music is a Romanian record label, part of the Universal Music Group, that manages a portfolio of over 50 local artists.
We gathered and successfully promote some of the most representative Romanian artists: Alexandra Stan, Loredana, Holograf, Andra, Dan Balan, Alina Eremia, Dorian Popa, Stefan Banica, Lora, Vunk, AMI, Nicole Cherry and many more.
MediaPro Music is a multimedia entertainment company which will supply the best audio and visual entertainment to the public.
Our Mission is to discover and promote artists at their best potential and develop the entertainment market across the world through the production and promotion of high quality musical products.

(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2018, DeMoga Music Publishing
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws
In order to avoid copyright infringement, please, do not upload this song on your channel

Facebook Comments

70 COMENTARII

 1. Credeam ca esti diferita,dar te cunosc ! Oare o sa-ti amintesti? Oare o sa-ti amintesti de noi ? Dupa atata timp ,am fost la tine in povesti..
  Muzica romaneasca transmite din ce in ce mai multe melodii de dragoste !

  • 😡😡😡😡😡😡😡😡🙏🙏🙏🙏🙏🙏😺😺😺😼😼😼😼😼😼😼😼😼😼😸😸😸😸😸😼😼😼😼😼😼😹😹😹😻😻😻😼😸😸😸😹😹😹😻😻😻😽😽😿😿😿😿😿😿👥👥👥👥👥👥🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🎱🐦🐦🐦🐦🐦🐦

  • ⌛⌛⌛⌛⌛⌛👒👒👒👒👒👒💊💊💊💊💊📗💊💊💊💊💊💊💊💊💊💊🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 😈

  • 🍜🍜🍜🍜🍜🍜🍌🍌🍌🍠🍠🍉🍉🍉🍈🍈🌰🌰🌰🌰🌰🌰🍍🍍🍓🍓🍓🍓🍓🍒🍒🍑🍑🍐🍐🍉🍉🍉🍈🍈🍇🍇🍆🍆🍆🍅🍅🍄🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐂🐂🐂🐂🐟🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐊🐊🐊🐯🐯🐯🐯🐥🐥🐦🐦🐸

  • @Alle Dar nu a zis nimeni sa le retii din prima.Le scrii pe ceva si asa le inveti.Sau asculti de mai multe ori.Ce nevoie ai de versuri????

  • @Adelina T spune mi cate persoane procedeaza așa în loc să le caute in comentarii. Iti spun eu: prea puține. Nu mai sunt in clasa a 6-a să mi scriu versurile într un caiet. Pur si simplu, atunci când îmi place o melodie, caut versurile în cea mai apropiată sursă (in cazul de față, secțiunea de comentarii, daca nu sunt deja in descriere) pentru a putea fi mai atentă la mesaj (și să cânt, evident 🙂 ).

 2. Frumoasa piesa, like.Pentru cei care se regasesc in ea:Dragilor, viata e prea scurta, sa traiti din amintiri.Lasati trecutul in spate.E greu, stiu, vorbesc din proprie experienta.
  Doar un suflet frumos sufera…

 3. Cred ca cea mai mare problema a oamenilor din România este faptul ca ei niciodată nu sunt multumiți , niciodată nu apreciază nimic in privința altora .. mereu vin cu comentarii de genul “ se putea și mai bine” dar ei nu fac nimic in privința lor . Chiar e super tare piesa ! O vreau pe radio🙋🏻

 4. Hmmm o parte din mine parca e luata, inainte zambeam in fiecare zi, el era raza mea de soare
  , e greu sa iubesti din tot sufletul si sa pierzi sufletul pereche pentru totdeauna din cauza unor persoane care au facut tot posibilul sa ne desparta 😳, in final au reusit. O iubire curata , inocenta cu naivitate, o iubire care imi va fi tatuaj in inima si suflet. Pacat ca nu poti face nimik in anumite conditii, sunt lucruri peste care nu poti trece orice ai face, sa iti dai inima intreaga si sa ti-o faca in bucati dupa noua ani fara sa aibe curajul sa imi spuna adio , adica o despartire care nu a avut final , fara explicatii, doar ochii, in care se citeau tristetea si urma de regrete, confuzie pentru alegerea facuta , dar fara raspuns si final, incredere tradata la maxim, doare mult si cat doare 😢! E greu cand persoana iubita este obligata de parinti si frate sa te puna in a alege intre persoana iubita si ei, asta a patit el! Akum nush daca regreta sau nu! Mereu imi pun intrebarea daca e fericit cu alegerea pe care a facut- o! Desi ne iubeam mult, si sunt sigura ca si el, nu poti sta 9 ani cu o persoana pe care nu o iubesti. Dar Dumnezeu e sus si ii multumesc ca m-a ajutat sa ma ridic si ca mi-a fost alaturi ! Ne tachinam prin glume cand ne certam, iar dupa tachinarile prin glume, venea veselia, zambetele, sufletul ni le umpleam amandoi cu veselie si caldura , asta e iubirea adevarata, nu am cum sa exprim mai mult desi as mai avea !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here