Ediţia emisiunii „Anchetele comisarului Antonescu”, difuzată joi, 28 ianuarie, de la ora 22:00, la #TVR1, când echipa emisiunii ne-a propus episodul „Dincolo de întuneric”. Mai multe înregistrări ale emisiunii găsiţi online

Pe 12 noiembrie 2018, un tanar de numai 17 ani din Calarasi a batut la usa unui vecin. Baiatul era agitat si spunea incontinuu: i-a ucis, i-a ucis! Politistii care au venit imediat la fata locului au gasit o scena desprinsa din filmele de groaza. Un apartament cu peretii plini de sange, lucruri ravasite si cadavrele a trei persoane. Anchetatorii au fost socati sa constate ca fiecare dintre persoanele ucise avea peste 30 de lovituri de cutit si de topor. Toate iesirile din oras au fost blocate in incercarea de a opri autoturismul cu care criminalii incercau sa fuga din tara. Iar dupa ce politistii au reusit imobilizarea ocupantilor au fost martorii unei descrieri a unei triple crime in care drogurile, alcoolul si violenta au creat un film horror.

Realizatori: Melania Trifu, Dana Ştefǎnescu;
O emisiune de Dan Antonescu

Toate drepturile de proprietate intelectuală aparțin #TVR. Conținutul nu poate fi copiat, postat pe niciun canal media online sau pe rețele sociale fără acordul TVR.

TVR este marca înregistrată și este protejată.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here