Cel Mai Bun Video Motivațional – VIZIONEAZĂ GRATUIT:

„În cultura noastră a dezvoltării personale s-au spus multe despre cum să începi lucrurile.

Ai o afacere pe care vrei să o începi? Da, ar trebui să mergi și să începi asta. Ai un proiect la care te gândești de ceva vreme? Începe acest proiect!

Există toată această idee că, dacă te apuci să începi…știi că, a începe este cel mai greu lucru, dar trebuie să intri în problemă, să mergi după ea, să execuți lucrurile, să nu mai vorbești despre asta…ci doar să începi.

Problema este că, dacă oamenii încep greu, lucrurile stau și mai rău la terminarea lucrurilor. Ei iau toată această plăcere de la început, uitând că există o plăcere nespusă în finalizarea lucrurilor.

Satisfacția de a face ceva, de a simți că ai un proiect finalizat sau de a ajunge la sfârșitul acestuia și de a putea pune acea ștampilă care spune: Sunt gata! Am terminat, nu trebuie să mă uit la acest lucru din nou, s-a terminat.

Există atât de multă plăcere, pe care nu o putem obține atunci când trecem cu jumătatea rezolvată de la un proiect la altul, de îndată ce unul devine dificil sau lipsește interesul și ne grăbim să trecem la următorul.

Vă interesează atingerea acestor obiective sau sunteți angajat total?

Dacă doar vă interesează, veți face ceea ce este convenabil. Vei veni cu povești, scuze și motive pentru care tu explici că nu poți. Dar dacă ești total angajat, vei face tot ce trebuie.

Vei da drumul poveștilor tale, vei da drumul scuzelor tale, vei da drumul la toate motivele pe care le ai în prezent, care îți formulează identitatea cu tine însuți și vei învăța cum să le dai drumul și să devii cine ești destinat să devii.

Nu poți spune doar că vrei.

Nu puteți viziona videoclipul și să spui: vreau acel scop atât de rău ca și cum vreau să respir! Este drăguț să o spui.

Dar, când este timpul potrivit, când răsare soarele…tu ai toate cărțile, ai toate casetele, ai tot accesul! Acum e timpul să începi să vânezi!

Și ceea ce te separă de toți ceilalți, este că atunci când este timpul să începi să vânezi, tu ești gata să vânezi.

Motivația te face să începi, să acționezi echilibrat, să ai disciplină, angajament. Obiceiuri puternice sunt cele care fac ca lucrurile să fie făcute.

Notează 1 sau 2 lucruri pe care urmează să te angajezi să le faci în fiecare zi, indiferent de situație. Vei folosi această motivație pentru a deveni o mașină. În fiecare zi, indiferent de ce se întâmplă. Nu te gândești la asta.

Când ți-ai construit un obicei, care este înrădăcinat în sistemul tău nervos, astfel încât creierul nici măcar nu trebuie să ia în considerare dacă se va face sau nu, ci va căuta să termine ce ți-ai propus. Pentru că te-ai angajat.

Angajați-vă o dată la lucrul pe care îl veți face și apoi îl veți faceți în fiecare zi. Asta te transformă. Nu este marea viziune, ci acțiunile minuscule care te îndreaptă către un ideal care merită.

Sentimentele bune din corpul tău sunt un indiciu că vrei ceva.

Acum te apuci de muncă și vei face acest lucru în fiecare zi.”

222

Citește și alte articole interesante AICI:

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here