FILMUL 5GANG™ E IN TOATA TARA:
Magazin Oficial 5GANG™:
TURNEUL NATIONAL 5GANG:
Instagram:
TikTok:

Booking Selly & 5GANG: booking@5gang.ro
Business: marketing@globalrecords.com

5GANG:

s-aveți o zi faină!

Facebook Comments

57 COMENTARII

  • ATENTIE !!! Intr-un sens giratoriu, directia inainte, inseamna sa te invarti in cerc. Indiferent ca era pe banda 1 sau 2, daca facea stanga, inseamna ca avea prioritate de pe oricare dintre benzi, iar cel care il lovea, era vinovat. Practic daca facea stanga, nu schimba banda, deci nu avea de ce sa dea priotate, el doar mergea „inainte in sens”. Dar da, acolo nu era sens, si era obligat sa se asigure la schimbarea benzii, si sa dea prioritate.

  • @AMC03 Asta e explicatia completa a ceea ce s-a intamplat. Unica eroare a lui Shelly este de a crede ca acolo e sens giratoriu, caz in care nu era vina lui, cand defapt nu era.

  • Incercati voi schema asta la sensuri aglomerate unde majoritatea merg inainte si vin cu viteza si o sa va treziti cu masina lovita la primul sens, vina fiind a voastra pt ca atunci cand intri in sens pe langa ca arata clar sagetile de pe asfalt directia de mers, chiar si la sala ai intrebari cu care masina circula corect in sensul giratoriu. Cum am spus si in alt comentariu daca chiar am voie sa intorc de pe banda 1 in sens imi cumpar masini lovite pe stanga si la primul sens le repar pe asigurare si le vand. Sunt uimit ca cineva care ar trebui sa se considere pilot e complet paralel cu legislatia.

  • Ba da prost esti. Si daca era sens giratoriu era vinovat.
   Pe banda din dreapta poti sa virezi stanga sa iesi la ( a 3-a iesire) doar dupa ce dai prioritate pe banda din stanga( banda 2) deoarece iti pierzi prioritatea dupa a 2-a iesire. Pune mana si invata! Si invatati sa semnalizati cand virati. „Taranilor”!

  • @Petardă O intersectie nu este sens ,,circular” doar pentru ca e rotunda,ca sa il citez pe Selly ,sensul giratoriu este semnalizat cu semnul distinctiv,3 sageti albe care formeaza un cerc pe un fond albastru,daca acest semn nu exista acela nu e un sens giratoriu ci o intersectie sub forma de sens giratoriu in care se respecta semnele aflate in aceasta intersectie,asta insemnand ca tu chiar daca ai intrat in intersectie,din moment ce nu e sens giratoriu,tu nu ai prioritate(depinde de ce semn intalnesti).

 1. *salut brothere, am la mine pe canal un clip despre ceea ce este cu abi, daca chiar a intrat în comă si de niste chestii pe care le-a pus la story si le-a sters referindu se la cineva* mersi frumos daca ma sustii💕🐍

 2. 14:20
  Înainte să apeși pe cifrele albastre pune pe pauza , sau mai bn cu încetinitorul
  Cine e acolo ? E cumva regele pa românia???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here